Ege Postası
Geri

CHP İlçe Başkanı Durmaz’dan ‘Barış’ hareketi        

CHP Aliağa İlçe Başkanı Durmaz'ın ‘Aliağa’da küskünleri yeniden örgüte kazandırmayı amaçlayan çalışmasında geçtiğimiz günlerde CHP eski İlçe Başkanı Özlem Şan'ın partiye davet etmişti. İlçe Başkanı Özcan bu gün geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP MYK’sı tarafından önce Aliağa adayı gösterilmesinin ardında PM kararıni iptal ederek Barış Eroğlu’nun aday gösterilmesinden ardında CHP’den istifa ederek DSP’den aday olmuştu. Ülkünün adaylığından sonra CHP Aliağa’da seçimi kaybetmişti. İlçe Başkanı Durmaz CHP’de Belediye başkanlığı ve milletvekilliği yapan Hakkı Ülkü ve CHP’nin 2014 yerel seçimde adayı olan Barış Eroğlu’nu kahvaltıda bir araya getirdi.
CHP İlçe Başkanı Durmaz’dan ‘Barış’ hareketi        
Haberler / Yerel Politika
29 Nisan 2018 Pazar 18:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir’de 2014 yerel seçimlerinde kaybettiği 8 ilçeden biri olan Aliağa’da CHP’nin ilçe Başkanı Özcan Durmaz’dan önemli bir hamle geldi. Durmaz CHP’de Belediye başkanlığı ve milletvekilliği yapan Hakkı Ülkü ve CHP’nin adayı olan Barış Eroğlu’nu kahvaltıda bir araya getirdi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, küskünleri yeniden örgüte kazandırmayı amaçlayan çalışmasına devam ediyor. Aliağa İlçe Başkanlığınca düzenlenen "Birlik ve Dayanışma kahvaltısı kelimenin tam anlamıyla bir gövde gösterisine dönüştü. Kahvaltının düzenlendiği Restaurantın bahçesi kahvaltıya katılanları almayınca dışarıya da masalar atıldı, servisler açıldı, masalar denize kadar uzandı. Başkan Durmaz hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti ; "Yazın başlangıcında, Aliağa'nın bu aydınlık gününde salonlara sığmayan, sokaklara taşarak denize ulaşan bu kalabalığı, coşkuyla, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Siz aydınlık yüzlü dostlarımız, partililerimiz, cumhuriyet ve Atatürk sevdalıları, iyki varsınız, iyiki buradasınız. Çok olun, çok olalım, coşkuyla, büyük bir güçle geleceğe, aydınlığa akalım.

"BUGÜNÜ BİR BAHAR BULUŞMASI OLARAK PLANLAMIŞTIK, ANCAK BAŞKA BİR GÜNDEME DENK DÜŞTÜ"

"Bu günü bir bahar buluşması olarak planlamıştık. Partimiz, partililerimiz baharı Aliağa'da birlikte karşılasın, hemşehrilerimizle, partililerimizle bir bahar kahvaltısı yapalım dedik ama başka bir gündeme denk düştü. 24 haziran erken seçim gündemine düştü. İyiki de öyle olmuş, bu erken seçimle tuzak kurmaya kalkanlar, toplumu gafil avlamaya kalkanlar, 16 yıldır ülkeyi en kötü şekilde yönetip her alanda duvara dayananlar sandılar ki gafil avlayarak bir sonuç elde edecekler.

"NE OLDU DA TÜRKİYE'Yİ 1.5 YIL ÖNCESİNDEN ERKEN SEÇİME TAŞIYORLAR"

"Görüyorum ki bu mümkün değil, buna olan umudum bugün bir kez daha arttı, hiç umudum kararmamıştı ama bir kez daha coştu, bir kez daha gürledi. Ne oldu da Türkiye'yi 1.5 yıldan fazla bir süre önce erken seçime erken seçime taşıyorlar. Başaramadıklarını, beceremedikleri itiraf ediyorlar. Türkiye'yi yönetemedikleri için erken seçime gidiyorlar. Ne diyordu en tepedeki zat, ne oluyor kardeşim, ne erken seçimi diyordu, Başbakanlığın önünde yazar kasalar mı fırlatılıyor diyordu. Evet, o günlerde ülkede demokrasi vardı, insanlar başbakanlığın önüne gidip yazarkasa fırlatabiliyorlardı. Bugün ağzını açanın kafasına vurulup, zindanlara atıldığı bir ülke var.

"24 HAZİRAN SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN BİR KURTULUŞTUR"

Biz bu seçimde miadı dolmuş olan kafayı kaldırıp-atacak mıyı? Tek adam rejimini sona erdirmek için siz Aliağa'lılar ayağa kalkacaksınız, bundan hiç bir kuşkum yok. 24 Haziran seçimleri Türkiye için bir kurtuluştur. Hep beraber sokağa çıkacağız, bu mücadeleyi birlikte vereceğiz. Yukarıdaki reise dur diyorsak, aşağıdaki reise de dur diyeceğiz.

"ALİAĞA'DADA BİR REİS, VAR, REİSÇİK VAR, ALİAĞA'YI TESLİM ALMIŞ"

"Aliağa'da yaşayanlar olarak söylüyorum bizim tek derdimiz bu aydınlık şehirde sadece yukarıdaki tek adam değil. Aliağa'dada bir reis var, reisçik var. Aliağa'teslim almış. Cumhuriyetçileri, demokratların başka sebeplerle verdiği oylarla Aliağa'da kıl payı kazandığı seçimi Aliağa'nın olanaklarını çar-çur etmek için kullanmış. Aliağa'nın emekçilerinin işine son vermiş. Aliağa'yı tanımayan kadroları Aliağa'ya getirmiş ve bunlarla Aliağa'da adeta bir yerel diktatörlük kurmuş. Önce yukarıdaki sonra Aliağa'daki reisi indireceğiz.

"ALİAĞA'NIN MÜLKLERİNİ PEŞKEŞ ÇEKEN BİR BAŞKAN ALİAĞA'YA YAKIŞIYOR MU ' "

"Size soruyorum, seçimi kazandıktan sonra 3 yıl süresinde Atatürk Anıtının önüne gelmeyen, Cumhuriyet, Bayramında, 10 Kasım töreninde, 23 Nisan'da, 19 Mayıs'ta, 30 Ağustos'ta olmayan bir belediye başkanı Aliağa'nın aydınlık insanlarının hak ettiği bir belediye başkanı mıdır, değiştirecekmiyiz '. Aliağa'nın kaynaklarını çar-çur eden, Aliağa'nın kaynaklarına el koyan, aylarca direnmemize rağmen, Aliağa'nın mülklerini kendi yandaşlarına peşkeş çeken bir başkan Aliağa'ya yakışıyor mu, değiştirecekmiyiz" diye sordu.

ELLER HAVAYA KALDIRILDI, GÖVDE GÖSTERİSİ YAPILDI..

Durmaz konuşmasının bitiminde CHP Aliağa eski ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan, eski belediye başkanı Hakkı Ülkü, Belediye başkan adayı Barış Eroğlu, Eski İlçe Başkanı Kahraman Cengiz, CHP'li belediye meclis üyeleri Erol Güngör, Bahar Deniz ve Ulviye Öztürk'ü Milletvekili adayı Dr. Ülkümen Rodoplu'yu, Aliağa'dan Sorumlu İlç Başkan Yardımcısı Özlem Kart, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü, İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Yücel Karaşan, ADD Aliağa Şubesi Başkanı Erol Ertürk, Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe gibi isimleri yanına davet etti. Durmaz hepsinin ellerini tutup havaya kaldırdı, birlik-beraberlik tablosu oluşturuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası