Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Yönetimi’nde 'Ulusal'cı sancı!

Ulusalcı kesimin öne çıkan simalarından olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’na yakınlığıyla bilinen CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Berk Ulusal’ın 1 Kasım sonuçları çerçevesinde Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapması, İl Başkanı Bedri Serter ve yöneticileri kızdırdı.Serter'in Ulusal'ın istifasını isteyeceği, istifa etmezse yönetimden düşürülmesinin gündeme geleceği öğrenildi. CHP İzmir İl Yönetimi’nde 'Ulusal'cı sancı
CHP İzmir İl Yönetimi’nde 'Ulusal'cı sancı!
Haberler / Yerel Politika
3 Kasım 2015 Salı 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Berk Ulusal, 1 Kasım genel seçimlerine yönelik sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yine şimşekleri üzerinde topladı.

YİNE ULUSAL HEDEFİNDE YİNE KILIÇDAROĞLU
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’na yakınlığıyla bilinen Ulusal, 1 Kasım günü kendisine ait sosyal medya hesabından partisi CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil, tüm muhalefet siyasi parti liderlerine istifa çağrısı yaptı. Ulusal, “Metin ol Türkiyem çıkış yolu var” diye yazarak, CHP Genel Başkanlığı için ismi sürekli anılan Metin Feyzioğlu’nu işaret etti.



KILIÇDAROĞLU’NA ‘TAM DESTEK’ DİYEN SERTER’İ KIZDIRDI
Ulusal’ın paylaşımı İl Başkanı Bedri Serter ve  il yöneticilerini kızdırdı. 7 Haziran’da da benzer bir paylaşım yapan ve o dönem il başkan yardımcılığı görevinden alınan Ulusal’ın 1 Kasım’da yaptığı istifa çağrısı sonrası yöneticilerin büyük kısmının “Bu adam seçim dönemlerinde sahada bizle çalışmıyor. Genel Başkanı eleştirme hakkını kendinde nasıl görüyor” diye serzenişte bulundukları öğrenildi. Ulusal’ın yaptığı paylaşımların çıktısının İl Başkanı Serter’e ulaştırıldığı ve Kılıçdaroğlu’na ‘tam destek’ açıklaması yapan Serter’in bir hayli öfkelendiği belirtildi.

İSTİFASI İSTENECEK!
Serter'in Ulusal'ın istifasını isteyeceği, istifa etmezse yönetimden düşürülmesinin gündeme geleceği öğrenildi.


GÖREVDEN ALINMIŞTI
Ulusal, il başkan yardımcısıyken, 7 Haziran sonrası Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun kurultay çağrısına destek vermiş, sosyal medya hesabına Feyzioğlu ile fotoğrafını koyarak seçim sonuçlarının başarısız olduğunu ve güven bunalımından çıkmak için büyük kurultayın toplanması gerektiğini ifade eden bir yazı paylaşmıştı.

Ulusal o dönem Serter tarafından görevden alınmıştı.  Serter’in kararına o dönem İl Eski Başkan Yardımcısı Barış Erel başta olmak üzere bazı yönetim kurulu üyeleri karşı çıkmış, Ulusal’ın yazısında hakaret ya da eleştiri olmadığını sadece görüşünü savunduğunu ifade etmişlerdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası