Ege Postası
Geri

CHP İzmir bayramlaştı

CHP’nin örgüt bayramlaşmasına, 12 İzmir milletvekilinden 7’si katıldı. Parti yöneticileri seçimde İzmir’de alınan sonucu başarılı bulduklarını vurgulayarak özellikle kadınlara teşekkür etti. DİSK Genel Başkanı Kani Beko katıldığı örgüt bayramlaşmasında bir partilinin tepkisine hedef oldu. CHP İzmir Örgütü'nde bayramlaşma mesaisi
CHP İzmir bayramlaştı
Haberler / Yerel Politika
16 Temmuz 2015 Perşembe 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de CHP örgütü, İzmir Sanat’ta düzenlenen törende bayramlaştı. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir milletvekilleri Mustafa Balbay, Kamil Okyay Sındır, Tacettin Bayır, Zeynep Altıok Akatlı, Özcan Purçu, Musa Çam, Tuncay Özkan, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İl Disiplin Kurulu Başkanı Birol Soylu, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, eski İzmir milletvekillerinden Mustafa Moroğlu ile il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 kişi katıldı.    

BEKO’YA TEPKİ
CHP Karşıyaka ilçe örgütünden Bülent Ermeş, Kani Beko’ya “Bir kadın işçiyi dövdüren adamın burada ne işi var. Bunları aramızda barındırmayalım. Bu örgüte yakışmıyor” diye bağırdı. Ermeş, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu tarafından ağzını kapatılarak, tören alanından uzaklaştırıldı. 13 Temmuz’da işten çıkarıldığı gerekçesiyle İstanbul’da DİSK binası önünde kendisini kapıya zincirleyerek eylem yapan Oya Baydak ile işçiler arasında arbede yaşanmıştı.   
 
VERİLEN MESAJ KARDEŞLİK
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, halkın 7 Haziran’da gergin siyaset istemediği belirterek, şöyle konuştu:
“İyi ki kardeşlik içinde hep bir aradayız. Türkiye’de her zaman kaoslar yaşadık. Son 12 yıldakiler ise hepsinin tuzu biberi oldu. Fakat halkımız 7 Haziran seçiminde oylarıyla bu gergin ortama sokanlara ‘dur kardeşim’ dedi. Halk bu güzel ülkenin güzel insanları olarak özgürce ve adaletli bir şekilde ‘güzelliklerle yaşamak istiyorum’ dedi. Bu bayramın verdiği mesaj da birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliktir. Ramazan budur. İslam coğrafyasında katliamların son bulmasını, toplumumuzun birliğinin bütünlüğünün sağlanmasını diliyorum."
 
KADINLARA ÖZEL TEŞEKKÜR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, seçim sonucu nedeniyle örgüte teşekkür ederken özellikle kadınların emeğini vurguladı. Aydoğan “Özellikle CHP’li kadınlara çok teşekkür ediyorum. İzmir’de büyük bir başarı yakaladık. Kim ne derse desin, İzmir Türkiye’ye örnek oldu gönül isterdi ki Türkiye’de böyle olsun. Bu bayramın ülkemize milletimize bereket getirmesini dilerim. İktidar olacağımız bayramlarda bir araya gelmeyi diliyorum” dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, “‘Yaşanacak Türkiye’ inşasında attığımız adımların kuvvetle devam edeceğiz. Seçim sonrasında barışı, huzuru, demokrasiyi özgürlükleri tüm Türkiye ailemize yayma çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Aydoğan, Serter ve Böke ile milletvekilleri partililerle tek tek bayramlaştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası