Ege Postası
Geri

CHP'den İzmirlilere bayram daveti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, her Ramazan Bayramında düzenlediği, geleneksel CHP İzmir İl Örgütü bayramlaşma törenini, bu yılda Arefe gününde gerçekleştirecek. Bayramlaşmanın partililer arasındaki birlik duygusunu arttıracağını söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, tüm İzmirlileri bayramlaşma törenine davet etti.
CHP'den İzmirlilere bayram daveti
Haberler / Yerel Politika
15 Temmuz 2015 Çarşamba 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan Bayramı öncesi her yıl olduğu gibi Arefe günü bayramlaşma törenini gerçekleştirecek olan CHP İzmir İl Başkanlığında hazırlıklar tamam. Bayramlaşma töreniyle ilgili bilgi veren CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, bayramlaşma töreninin tüm İzmirlilere açık olduğunu belirterek şunları söyledi.

SERTER, TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ
Hepimiz için kutsal sayılan Ramazan ayını geri de bırakıyoruz. Yapılan ibadetlerin, gösterilen hoşgörünün ve yardımlaşma duygusunun mükafatı anlamındaki Ramazan Bayramı, tüm halkımızın ve müslüman dünyasının ortak değeridir. Bizlerde CHP İzmir il örgütü olarak bu anlamlı ve değerli bayram öncesinde bayramlaşma törenimizi gerçekleştireceğiz. Arefe günü olan 16 Temmuz Perşembe günü saat 14.00'da, Kültürpark içinde bulunan İzmir Sanat'ta gerçekleştireceğimiz törene, sadece kendi üyelerimiz değil, tüm İzmirliler davetli. Bu tür buluşmaları oldukça önemsiyoruz, hele ki böylesine maneviyatI yüksek bir bayram öncesi gerçekleştireceğimiz törende, partililerimiz arasındaki kaynaşmayı ve birlikteliği bir kez daha yaşama fırsatı bulacağımıza inanıyorum. Gerçekleştireceğimiz törende tüm örgüt kademelerimiz, yeni seçilen milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızda bizlerle olacak. Bir kez daha tüm örgütümüzü ve, halkımızı bayramlaşma törenimizde bir arada olmaya davet ediyorum.

KİMLER KATILACAK
Kültürpark içinde bulunan İzmir Sanat'ın bahçesinde gerçekleştirilecek törene İl Yönetiminin yanı sıra,Milletvekilleri, Parti Meclisi ve YDK üyeleri, ilçe Başkanları ve ilçe yönetimleri, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile parti üyelerinin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası