Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir revizyon yolunda: Hangi isimler konuşuluyor'

İzmir'de 7 Haziran genel seçimlerinde 10 puan gerileyerek yüzde 26.8 oy alan AK Parti'de, İl Başkanı Bülent Delican'ın bayramdan sonra il başkan yardımcılarını büyük ölçüde değiştirmesi gündemde. Delican'ın yollarını ayıracağı isimlerin de yavaş yavaş netlik kazandığı öğrenildi. İl başkan yardımcılarının yerine atanacak isimlerin ise bayram öncesinde değerlendirilmeye alındığı iddia edildi. AK Parti İzmir revizyon yolunda...
AK Parti İzmir revizyon yolunda: Hangi isimler konuşuluyor'
Haberler / Yerel Politika
14 Temmuz 2015 Salı 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın Ramazan Bayramı'nın ardından, 12 kişiden oluşan partinin İl Yürütme Kurulu'nda bulunan sekiz il başkan yardımcısında değişiklik yapması bekleniyor. Parti tüzüğü gereği Başkan Delican, yardımcılarını 50 kişilik yönetim kurulu içinden belirleyecek. 

HANGİ İSİMLER KONUŞULUYOR' 
Başkan Delican'ın yollarını ayıracağı isimlerin ise netlik kazanmaya başladığı öğrenilirken, Parti kulislerinde şu işimler geçiyor; genel seçim öncesinde kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'nin başkanı olarak görev yapan Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gedikoğlu, yine SKM'de görev alan Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özgür Hızal. 

TOSUN VE KADIOĞLU'NDA İSMİ GEÇİYOR
Parti kulislerinde ismi geçen bir diğer isim ise genel seçimden hemen önce görevden alınan Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan’ın yerine atanan İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Tosun. Tosun'un teşkilatlarda beklenen etkiyi yaratmadığı gerekçesiyle farklı bir birimde görev alacağı konuşuluyor. İl Başkanı Delican'ın yollarını ayıracağı isimler arasında Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kadıoğlu'nda yer aldığı öğrenildi. 

BAŞKAN DELİCAN YOLA KİMLERLE DEVAM EDECEK' 
Başkan Delican'ın ise il yönetim kurulu üyelerinden, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Turizm ticaret komisyon Başkanlığı yapan Mustafa Gencer, kurucu gençlik kolları başkan yardımcısı olarak AK Parti'de siyasete başlayan ve AK Parti Bornova eski İlçe Başkanı Musa Çevik, AK Parti Çiğli eski ilçe Başkanı olan ve genel seçim sürecinde 2'nci Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevini yürüten Adnan Yılmaz ile yine genel seçimlerde 1'nci Bölge SKM Başkanlığı görevinde bulunan Mirhan Bedir gibi isimlerin başkan yardımcılığı görevleri için değerlendirmeye aldığı iddia edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası