Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de Balcı 'adayım' dedi!

Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı, Cumartesi günü yapılacak olan CHP İzmir İl Kadın Kolları Kongresi’nde aday olduğunu açıkladı. Balcı il binasında gerçekleştirdiği adaylık açıklamasında, “Bu görevi yerine getirebilecek enerjiye sahibiz. Zaten buna inandığım içindir ki İlçe Kadın Kollarından gelen yoğun desteği geri çevirmeyerek partimin hizmetine aday oldum” dedi. CHP İzmir'de Balcı ilçesinden tam destek alarak
CHP İzmir'de Balcı 'adayım' dedi!
Haberler / Yerel Politika
6 Ocak 2016 Çarşamba 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİĞİTCAN DEMİR/HABER SERVİSİ - 9 Ocak Cumartesi İzmir Sanat’ta yapılacak CHP İzmir İl Kadın Kolları Kongresi öncesi Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı da adaylığını açıkladı.

İl binasında yapılan açıklamada, Balcı’ya Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve çok sayıda partili kadın da destek verdi.

PARTİMİN HİZMETİNE ADAY OLDUM
Balcı adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

 “Bildiğiniz gibi hem içte hem de dıştan çok yönlü tehlike ve sıkıntılar içerisindeyiz. Ülkemizin karşı karşıya olduğu tehlike ve sıkıntıların birinci sorumlusu 13 yıllık AKP iktidarıdır.

AKP iktidarı içeride toplumumuzu bizden ve bizden olmayanlar, bize oy verenler ve bize oy vermeyenler olarak ikiye bölmüştür.  Akp iktidarı dışarıda ise çevresini Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği “Yurtta sulh, cihanda sulh” politikasını terk ederek ülkemizi çevremizde barışık olduğumuz bir ülke kalmamış durumuna getirmiştir.

Ülkemizi içinde bulunduğu bu dar boğazdan kurtarabilecek olan yegane parti is CHP’dir. Ünlü vatan şairimiz Namık Kemal’in bir sözü ile Vatanımızı “bahtı kara”, durumundan kurtarabilecek olan tek parti de CHP’dir.


Biz CHP’li kadınlar görevimizin sorumluluklarımızın bilincindeyiz.
Nasıl ki tüm seçimlerde (genel-yerel) kapı kapı dolaşıp partimiz oy isteyen bizlersek; şimdi de partimizin tüm üyeleri olarak birlik ve beraberlik içerinde; ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.
Bu görevi yerine getirebilecek enerjiye sahibiz. Zaten buna inandığım içindir ki İlçe Kadın Kollarından gelen yoğun desteği geri çevirmeyerek partimin hizmetine aday oldum.
Beni tanıyanlar bilirler ki CHP benim babamdan devralıp çocuğuma miras bırakacağım en güzel mirastır. Desteğinizi alır seçilirsem ekip arkadaşlarımla birlikte bu mirası en iyi şekilde temsil edeceğimden emin olmanızı dilerim.”

CHP’de daha önce Sibel parmaksız, Tansel Namlıses ve Saniye Fıçı da adaylıklarını açıklamıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası