Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de başkanlar zirvesi: Belediyeleri borç yüküyle devraldık!

CHP Ege Bölgesi İl Başkanları, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu koordinesinde İzmir'de buluştu. Başkanlar, iktidar partisinden aldıkları belediyelerin borç yüküne dikkat çekti.
CHP İzmir'de başkanlar zirvesi: Belediyeleri borç yüküyle devraldık!
Haberler / Yerel Politika
11 Mayıs 2024 Cumartesi 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı, Ege Bölgesi İl Başkanlarını ağırladı. Manisa, Aydın, Muğla, Afyonkarahisar, Denizli, Uşak, Kütahya ve Balıkesir İl Başkanları, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk büstüne çelenk sunumu yaparak İzmir programına başladı.

"BELEDİYELER AĞIR BORÇ YÜKÜYLE DEVREDİLDİ"

İl Başkanları çelenk sunumunun ardından, İzmir İl Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, "Seçimlerdeki başarıda en büyük pay, Genel Başkanımız Özgür Özel'e aittir. Genel Başkanımızın kurduğu Türkiye İttifakı'nı bizler de Ege'de kurduk ve ortaya kıpkırmızı bir harita çıkardık. Bu tarihi başarıdaki imza Egelilerindir. 31 Mart'ta değişim rüzgarı kesilmedi, güçleniyor. Bize emanet edilen her yer onurumuz ve gururumuzdur. İktidar partisinden alınan belediyeler borç yüküyle devredildi. Bizim belediye başkanlarımız şeffaflık gereği halkla durumu paylaştı ancak bu borçlar onları durdurmayacak, ilerleyen günlerde de yapılanları, borçların ne aşamada olduğunu paylaşacaktır" dedi. 

"İTTİFAKIMIZI BÜYÜTECEĞİZ"

Horzum, genel seçimlere değinerek, "Ülkeyi içinden çıkılmaz ekonomik krize sürükleye AKP iktidarının halkımıza yaşattığı yoksulluğa genel iktidarı kazanarak son vereceğiz. Çok çalıştık ve birlikte kazandık ama kazanmakla yetinmeyecek. Asıl kazanan halkımız oluncaya kadar durmayacağız, çalışacağız. İttifakımızı büyüteceğiz. Tasarruf paketi bizim belediyelerimizi daha çok güçlendirecek, onların belediyelerindeki şatafatı ellerinden alacak" ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti'deki istifaların CHP'ye geçebileceğine ilişkin görüşü sorulan Horzum, "Biz kavga için değil dayanışmak için varız. Üstümüze düşeni yaparız. Biz Türkiye ittifakını kuruyoruz" dedi.

 

CHP İzmir’de ‘Ege Bölgesi’ zirvesi: Başkanlar İzmir’de toplandı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası