Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de flaş karar! O meclis üyesi disipline gönderildi

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısında flaş karar. Menderes Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Taşyakan tedbirli kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na gönderildi. CHP İzmir'de flaş karar!
CHP İzmir'de flaş karar! O meclis üyesi disipline gönderildi
Haberler / Yerel Politika
23 Kasım 2017 Perşembe 18:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısında flaş bir karar alındı. Menderes Belediye Meclis Üyesi Zeki Taşyakan Meclis Grup kararına uymadığı gerekçesiyle tedbirli kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na gönderildi. Karar oy birliğiyle alındı.

ANKARA PROGRAMI

Öte yandan toplantıda Asuman Ali Güven başkanlığında il yönetiminin 28 Kasım'daki Ankara programının ayrıntıları da görüşüldü.

Sabah 08:20 uçağıyla Ankara’ya gidecek olan yönetim önce kahvaltı yapacak ardından TBMM’ye geçip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katılacak. Grup toplantısından sonra Güven ve yönetim TBMM’de Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu'yla görüşülmesinin ardından il yönetimi Anıtkabir’e gidecek ve akabinde uzun süredir hastanede tedavi gören eski Genel Başkan Deniz Baykal’ı da ziyaret edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası