Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de iki ilçenin başkanı belli oldu

CHP Ödemiş İlçe başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Kiremitçi’nin yerine CHP Genel Merkezi’nin de onayıyla ilçe başkanı olarak Hamdi Halis atandı. AK Partili belediye tarafından yönetilen Ödemiş’te seçimi almak için ellerinden geleni yapacaklarını, gönüllere girip sandıktan çıkacaklarını söyleyen CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “Ödemiş’te seçimi alacağız” dedi. Öte yandan Selçuk'ta da istifa eden Merve Çalışkan Yeşilyurt'un yerine ilçe başkanı olarak Mehmet Karanfil atandı. Başkanları istifa etmişti...
CHP İzmir'de iki ilçenin başkanı belli oldu
Haberler / Yerel Politika
28 Şubat 2019 Perşembe 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Başkanlığı’ndan geçtiğimiz günlerde istifa eden Mehmet Kiremitçi’nin yerine Hamdi Halis atandı. CHP Genel Merkezi’nin de onaylamasının ardından CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis oldu.

Hamdi Halis, partisinin adayının başarılı olması için sahaya indiklerini belirterek, “Sahadayız zaten. Ödemiş’te Mehmet Eriş ile ilgili güzel bir teveccüh var. Ödemişliler Mehmet Eriş başkanımızla olmaktan çok mutlu. Kısa süremiz var.

Ödemiş’te seçimi almak ve ilçemizi partimize kazandırmak için vargücümüzle çalışacağız. Hedefimiz önce gönüllere girmek. Önce gönüllere girip sonrasandıktan çıkacağız. Ödemiş’te seçimi alacağız” şeklinde konuştu.  

CHP SELÇUK'UN YENİ BAŞKANI KARANFİL

Parti genel merkezine liste tepkisi göstererek istifa eden CHP Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan Yeşilyurt'un yerine ise Mehmet Karanfil atandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası