Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de o ilçe binasında ücretsiz maç yayını!

Digiturk'ün bazı televizyon kanallarını platformdan çıkarması nedeniyle CHP, il ve ilçe örgütlerine aboneliği iptal etme talimatı vermesine rağmen, Bayındır İlçesi’nde parti yönetimi, bir yıllık taahhüt nedeniyle aboneliği iptal etmedi ve maç yayınlarını fırsata çevirdi. Parti yönetimi, ilçe binasında gençlere ücretsiz maç izlettiriyor, çay ve kahve ikramı yapıyor. İlçe Başkanı Behzat Aydilek, "Amacım, partiyi yaşayan bir merkez haline getirmek. Haftanın dört günü maç var. Her gün 50-100 kişi arası vatandaş geliyor. Digitürk aboneliğini ben aldım. Partiye bir mali külfeti yok" dedi. O genelgeye rağmen ilçe binasında maç yayını...
CHP İzmir'de o ilçe binasında ücretsiz maç yayını!
Haberler / Yerel Politika
19 Kasım 2015 Perşembe 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Digiturk'ün bazı televizyon kanallarını platformdan çıkarmasına sert tepki gösteren CHP, başta Genel Merkez olmak üzere il ve ilçe örgütlerinde de aboneliği iptal etme talimatı verdi. Ancak Bayındır İlçesi’nde parti yönetimi, bir yıllık taahhüt nedeniyle aboneliği iptal etmedi ve maç yayınlarını fırsata çevirdi. Oy oranını artırmak ve gençlere daha çok ulaşmak isteyen CHP, gençlere ücretsiz maç izlettiriyor, çay ve kahve ikramı yapıyor. Briç ve satranç turnuvaları düzenlemeye hazırlanan ilçe yönetimi ilçe binasını gençler için cazibe merkezine çevirmeye çalışıyor.

ABONELİĞİ İPTAL ETMEDİ
CHP Bayındır İlçe Başkanlığı, basına sansüre tepki gösterse de bir yıllık Digitürk aboneliğini, süre dolmadığı için iptal etmedi. Partinin oylarının gençlerle sıçrayacağını düşünen yönetim çay kahve ikramıyla ücretsiz maç yayını izletmeye başladı. Parti, her maçta gençlerle doldu, her genç maç izleyip ayrılırken  partinin broşürlerini aldı okudu. Emeklilerin uğrak yeri olan parti binasına gençlerin enerjisi doldu.

AYDİLEK: ELEŞTİRİLER UMRUMDA DEĞİL
CHP Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek, şunları söyledi:
"Amacım, partiyi yaşayan bir merkez haline getirmek. Burada genci yaşlısı sohbet ediyor. Maç izliyor ama memleket meselelerine de kafa yoruyor. Maç arasında CHP’nin asgari ücret vaadini, geçlerin yurt sorununa çözüm önerilerini, emekli maaşını, kültürel hizmetlerini de okuyor, görüyor. Partililerimiz bu gençlerle konuşuyor. Sorunlarını daha yakından izliyor. Haftanın dört günü maç var. Her gün 50-100 kişi arası vatandaş geliyor. Digitürk aboneliğini ben aldım. Partiye bir mali külfeti yok. Partimizin Digitürk'e yönelik gönderdiği genelgeden önce aboneliği almıştım. Bu partiye yüzde 25’ten gençlerle kurtarabiliriz. Gelen eleştiriler umurumda değil. İlçe binamızı kültür merkezi haline de getireceğiz. Briç, satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Paneller düzenleyeceğiz."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası