Ege Postası
Geri

CHP İzmir'e Aydın'da seçim taktiği

CHP Seçim ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 3 Haziran Salı günü Aydın'da düzenlenecek Ege Bölge Toplantısı’ında milletvekilleri, PM üyeleri, il başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkanlarına Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde izlenecek yol haritası hakkında bilgiler verecek.CHP İzmir örgütü de tam kadro Aydın’da olacak.
CHP İzmir'e Aydın'da seçim taktiği
Haberler / Yerel Politika
29 Mayıs 2014 Perşembe 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlerin ardından partiler tüm dikkatini Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevirdi. Aday arayışları hareketliliği sürerken, partiler bir yandan da 3 aylık periyotta izleyecekleri yol haritasını masaya yatırmaya başlıyor.

3 HAZİRAN SALI GÜNÜ
CHP, Ege Bölgesi’ndeki partinin milletvekilleri, PM üyeleri,  il başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkanlarını Aydın’da topluyor. 3 Haziran Salı günü  gerçekleşecek toplantıda Seçim ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 'Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlığı Ege bölge toplantısında' seçim sürecinin detaylarını anlatacak, izlenecek yol haritası hakkında  bilgiler verecek. Toplantıya  il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl kadın kolları başkanları, il gençlik kolu başkanları, seçim ve hukuki işlerden sorumlu il ve ilçe başkan yardımcıları katılacak.Toplantı Aydın Nevzat Biçer Nikah Salonu'nda yapılacak.CHP İzmir örgütü de salı günü tam kadro Aydın'da olacak.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası