Ege Postası
Geri

Çiğlili başkan Arslan Egepostası'na açıkladı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, devlete borçlarını ödeyemediği için 30 Haziran'daki hizmet alım ihalesine giremeyecek Kafesan şirketiyle ilgili yaşanan krize buldukları çözüm önerisini açıkladı. Başkan Arslan, hizmet alım ihalesine, belediye şirketi ÇİĞBEL'in gireceğini belirtti.
Çiğlili başkan Arslan Egepostası'na açıkladı
Haberler / Yerel Politika
28 Mayıs 2014 Çarşamba 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- Hakkında, meclis üyelerini Genel Merkeze şikayet ettiği iddialarına yanıt veren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Bizim Çiğli Belediyesi’nde yapacak çok işimiz var. Burada belediye meclis üyelerini şikayet etmek gibi bir durum söz konusu değil. Biz geldiğimiz günden beri meclis üyesi arkadaşlarımız ile uyum içinde çalışıyoruz. Bizim buradaki derdimiz Çiğli’yi yaşadığı ekonomik dar boğazdan kurtarmak. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımız ile Çiğli Belediyesi'ni düzlüğe çıkarmak için var gücümüz ile çalışacağız.

KİMSE İLE TARTIŞMA LÜKSÜMÜZ YOK
Aylardır maaşların ödenmemesi, ardından da devlet kurumlarına borçları nedeniyle ihaleye giremeyecek olan Kafesan'daki krize de değinen Başkan Arslan, "7 ay boyunca işçi arkadaşlarımızın maaşları eksik ödenmiş. Bu arkadaşlarımız eylem yaptılar. Çiğli meydanına yürüdüler. Biz 30 gün gibi kısa bir zamanda bu arkadaşlarımızın alacaklarını sıfırladık. Nisan maaşı kalmıştı, bunu da eksiksiz bir şekilde yatırdık. Arkadaşlarımız bize 'Başkanım biz ilk defa maaşımızı tam aldık' diyor. Biz bu sorunları çözmek için uğraşıyoruz. Burada kalkıp meclis üyesi arkadaşlarımız ile tartışmaya girmek gibi bir lüksüm yok. Bu arkadaşlarımız bize ne derlerse desinler onlarla tartışmaya girmem” dedi.

KAFESAN’IN ÇÖZÜMÜ ÇİĞBEL
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kafesan ile yaşanan tartışmalara da son noktayı koydu. Arslan, KAFESAN krizi için çözümün ÇİĞBEL şirketi olduğunu söyledi. Başkan Arslan, "KAFESAN şirketi ihaleye giremiyor, bu nedenle ihaleye Çiğli Belediyesine ait  ÇİĞBEL şirketi girecek. İnşallah bu sorunu bununla halledeceğiz" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası