Ege Postası
Geri

AK Partili İlknur Denizli'den çarpıcı açıklamalar

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli,Radyo Egepostası’na telefonla bağlantı yaparak kent gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.Denizli,İl Özel İdare’nin mallarının paylaşımı konusunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP’nin konuyu siyasallaştırarak kente belediye tarafından yapılmayan hizmetlerin konuşulmasını engellediğini öne sürdü.Denizli, Büyükşehir Belediyesi’nin en başarılı biriminin basın birimi olduğunu ifade etti, “Çok başarılılar.Bütün eksikleri kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Öyle bültenler geliyorki hayal aleminde İzmirlileri gezdiriyor”dedi
AK Partili İlknur Denizli'den çarpıcı açıklamalar
Haberler / Yerel Politika
28 Mayıs 2014 Çarşamba 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Radyo Egepostası’nda Mithat Umutoğulları ve Eyüphan Gündoğdu’Nun hazırlayıp sunduğu Ege Postası ile Gündem programınatelefonla bağlanarak kent gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

KAMPANYA YÜRÜTÜYOR
İl Özel İdare Malları’nın Maliye Hazinesi’ne devredilmesiyle ilgili olarak Denizli, “ Komisyon bir karar aldı. Karar çerçevesinde hazineye devri yapıldı. Gerekli kurumlara dağıtılacak. Vali’nin açıklamalarına bakınca kanunlar çerçevesinde doğru diyor. Kocaoğlu uzun zamandır İzmir’in malları İzmir’indir kampanyası yürütüyor. İzmir’in malları hem İzmirlinin’dir hem bu ülkede yaşayan herkesindir. Türkiye Cumhuriye’tinin malları bunlar. Kimin nerede ihtiyacı varsa orada değerlendirilecek.Mekanizma Ankara’dan işleyecek.Trabzon’daki komisyon belediyeye verilmesine uygun görmüştür. Belediye hizmetleri dışında alanlar var İzmir’de Bozdağ Kayak tesisleri gibi. Kayak merkezi işletmek belediyenin işi değil. Verimli şekilde kullanılması, geliştirilip büyütüşlmesidir asıl olan.Okul arsasını satmak gibi bir şey söz konusu olabilir mi'Bakanlığa devri yapılır okul ihtiyacı karşılanır”dedi.

EN BAŞARILI BİRİM…
Büyükşehir Beleidye Başkanı Kocaoğlu ve CHP’nin konuyu siyasallaştırdığını öne süren Denizli,şöyle devam etti; “ “İzmir’de bu işi nasıl siyasallaştırırırz kutuplaştırırız oyununun parçası.10 yıla baktığımızda hangi olay olursa kutuplaştırarak siyaseten nemalanmak istiyorlar. Sadece bu olayda değil pekçok olayda yaşadık. Böyle yapınca belediye hizmeti konuşmuyorsunuz. Yapamadıklarınızı İzmir halkı konuşacağına gündemi değiştiriyorsunuz algı yönetimi yaparak eksiklerinizin görülmemesi konuşulmamasını sağlamaya çalışıyorsunuz.Kocaoğlu’nun seçim beyannamesinde 8 iskele vardı. Hergün yapıyoruz yapacağız diyor. Gemi almaya kalkıyorsunuz. İhaleyi yapıyorsunuz. Yıllar içinde başvuru yapmıyorsunuz sonra benim iskelelerime neden onay vermiyorsunuz diyorsunuz. Bunun bir süreci işlemi var. Hazırlanması gereken dosyalar var. 10 yıldır adım atmamışsınız 8 ay önce başvuru yapmışsınız sonra feryat figan ediyorsunuz. Aynı şey tramvay ve metroda da yaşandı. Bu oyunu İzmirli artık görüyor.İzmirlide yoruldu artık. Büyükşehir İzmir’i yordu. 10 yıl biz şunu öğrettiki önümüzdeki 5 yılda İzmir’de hiçbir şey değişmeyecek. İzmir 10 yılda nasıl yönetildiyse nasıl eksik kaldıysa 5 yılda aynı olacak.Büyükşehir’in en iyi basın birimi. Çok başarılılar. Bütün eksikleri kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar Öyle bültenler geliyorki hayal aleminde İzmirlileri gezdiriyorlar”

ALGI YöNEİTMİNDE SİYASETEN BAŞARILILAR
Büyükşehir Beleidyesi’nin 2009’dan sonra büyük bir açılışa yatırıma imza atmadığını iddia eden Denizli, “Saydıkları bir çok şey Piriştina döneminde başlatılan projeler. Hala Doğal Yaşam Parkı diyorlar. Burası 2009’dan önce açıldı. Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi’de 2009’dan önce açıldı. 2009’dan sonra bir tane büyük bir iş sayın. 5 yıl böyle geçilirmi. Kentler koşsun. İzmir tek düze adım atsın. Kampanyada da bize gölge etmeyin deyin. Sonra koltuğunun altına dosyayı alıp bize şunu yapın deyin. Basına da istedik yapmadılar engellediler deyin. CHP savunma mantığı içersinde aman kaleye gedik açılmasın siyaset anlayışları var. İzmirle ilgili hassasiyetleri değerlendirerek kutuplaşma yaparak başarılı oluyorlar siyaseten.Algı yönetiminde başarılılar”dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası