Ege Postası
Geri

CHP Buca'da imza hareketine nokta!

CHP Buca’da flaş bir gelişme yaşandı. Olağanüstü kongre isteyen partililer, imza hareketini Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar noktaladı. Ege Postası’na konuşan imza hareketinin öncüsü eski belediye meclis üyesi Erkut Tamay, “220 imza topladık. Öncelikle delegelere teşekkür ediyoruz. Parti başarısı için çalışıyoruz. Bu sebepten ülkenin içinde bulunduğu durumu düşünerek ve önümüzde seçim olduğunu göz önüne alarak imzaları notere götürmeyi Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasına bıraktık”dedi.
CHP Buca'da imza hareketine nokta!
Haberler / Yerel Politika
27 Mayıs 2014 Salı 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de 8 ilçenin  kaybedilmesinin ardından ilçelerde imza hareketliliği başlamıştı. Olağanüstü kongre seslerinin en yüksek çıktığı ilçelerin başında Buca gelmişti. Yerel seçim sürecinde İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün örgütü kucaklayamadığı ve meclis üyesi aday listesinde adaletli davranılmadığını savunan partililer düğmeye basmıştı. Mahallelerde delegelerle yapılan toplantıların ardından eski meclis üyesi Erkut Tamay önderliğinde imza hareketi başlatılmıştı.

TOPLANAN İMZALAR UYARI OLSUN
CHP Buca’da günledir istişare içinde olan imzacılardan  flaş bir karar geldi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşması nedeniyle olağanüstü kongre olması için  toplanan 220 imzayı notere götürmeme kararı alındı.Ege Postası’na konuşan imza hareketinin öncüsü Tamay, “ Örgüt tabanından istek gelmişti. Biz de delegeden gelen sesi değerlendirdik yola çıktık. 220 imza topladık. Öncelikle onlara teşekkür ediyoruz. İlçe örgüt başkanının örgüt bütünlüğünü sağlayamamasından dolayı imza toplanması ciddi bir uyarı. Bu uyarıyı Genel Merkez’in doğru değerlendirmesini istiyoruz.. Amacımız CHP’yi iktidar yapmak ve Genel Başkanımızı Başbakan yapmak. Kişisel beklentimiz yok. Parti başarısı için çalışıyoruz. Bu sebepten ülkenin içinde bulunduğu durumu düşünerek ve önümüzde seçim olduğunu göz önüne alarak imzaları notere götürmeyi Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasına bıraktık. Önerimiz var ilçe başkanlığına…Seçimde başarılı olabilmek adına örgüt içi barışı sağlamak için 30 çalışma grubu oluşturmalı. Bizler de bu çalışmaya katkı koyacağız”dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası