Ege Postası
Geri

CHP’yi eleştiren İnanır’a ilk tepki Çıray’dan

Çözüm sürecinde Akil İnsan olarak yer alan ünlü aktör Kadir İnanır, CHP'ye çok sert eleştiriler yöneltti.İnanır’a ilk tepki CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan geldi.
CHP’yi eleştiren İnanır’a ilk tepki Çıray’dan
Haberler / Yerel Politika
26 Mayıs 2014 Pazartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Çözüm sürecinde Akil İnsan olarak yer alan ünlü aktör Kadir İnanır, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri için fikirlerini belirtti. İnanır, Başbakan Erdoğan'ın muhtemel Köşk adaylığını  yorumladı, CHP’yi de eleştirdi.

BAŞARISIZ BİR KÖTÜ ADAM ROLÜ
İnanır’ın CHP’ye yönelik sözlerine CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Aytun Çıray tepki gösterdi. Çıray, Twitter hesabından , "Akil Kadir’i(İnanır) Cumhurbaşkanlığı için AKP devreye soktu. CHP'li belediyeler ırk ayrımı yapıyormuş. İspat edemezsen müfterisin. Akil Kadir, “Şimdi askere gidenler hoplaya zıplaya gidiyor" diyor.PKK-AKP ağzı. "Askerlik yan gelip yatma yeri değil" diyen Tayyip değil mi… Akil Kadir,(İnanır) (CHP), kafatasçı, ırkçı, dinci bir yapılanmayla nasıl ortak olabili? de demiş. Ezberletilmiş iftiralar atıyor. Akil Kadir(İnanır) başarısız bir kötü adam rolü oynuyor. Bir ömür verdiği emeği kazandığı saygınlığı imha ediyor. Yazık!” ifadelerini kullandı.



İNANIR NE DEMİŞTİ'
İnanır, ulusal bir gazeteye yaptığı açıklamada CHP'ye yönelik şu ifadeleri kullandı; "Bir ideal uğruna toplanmış insanlar kendi karakterlerini o ideale uydurmalıdır. Türkiye'de solcuların en büyük zaafı birbirleriyle hep kavga ediyorlar. Biz kavga ettikçe onlar hep iktidara gelecek.Sokakta kimse sorarsan sor, beni herkes CHP'li bilir. Gerçekten eskiden bir sosyal demokratın Türkiye'deki karşılığı CHP idi. Ama sosyal demokrat anlayışı savunan bir siyasi oluşum, kafatasçı, ırkçı, dinci bir yapılanmayla nasıl ortak olabilir'CHP'nin tek bir kurtuluşu var. Yerel yöneticiler herkese eşit hizmet verecek. Parti ayrımı yapmadan halkla sıfırdan ilişki kuracak. Bu parti, şu parti ayrımı yapmadan, Kürt, Laz ayrımı yapmadan herkese gönüllerini açacaklar. Bak genel seçime nasıl yansıyor. "

İnanır, Başbakan Erdoğan'ın muhtemel Köşk adaylığı içinse "Kaynak Kürt sorunu, başka sorun yok. Çözüm, Gezi'ye kurban gidebilirdi. Şimdi askere gidenler hoplaya zıplaya gidiyor. Herkes kan kokusundan uzaklaştı.Başbakan'ın yerinde olsam o makama gitmem. Tam Kürt barışını sağlamak üzereysen, siyasi çalkantıların kucağındaysan oraya gitmemelisin"diye konuştu.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası