Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'nun İzmir-Aydın programı netleşti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çarşamba günkü İzmir ve Aydın programı netleşti. Kılıçdaroğlu 09:30 uçağıyla geleceği İzmir'de 11:00’de Şato Konukevi’nde belediye başkanlarıyla toplantı yapacak.
Kılıçdaroğlu'nun İzmir-Aydın programı netleşti!
Haberler / Yerel Politika
26 Mayıs 2014 Pazartesi 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  Çarşamba günkü İzmir ve Aydın programı saat saat  netleşti.Kılıçdaroğlu, saat 09.30’da THY ile  Ankara’dan  İzmir’e hareket edecek. Saat 10:30’da partililer tarafından havalimanında karşılanacak olan Kılıçdaroğlu saat 11.00’de  Şato Konukevi’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve 22 CHP'li ilçe belediye başkanıyla toplantı yapacak. Toplantıya MYK üyeleri ve milletvekilleri de  katılacak.Kılıçdaroğlu toplantının ardından Aydın’a geçecek ve saat 17.00’de Buharkent’te yapılacak CHP mitinginde konuşacak.Kılıçdaroğlu, Aydın’dan tekrar İzmir’e dönecek  ve saat 21.00’de İstanbul’a hareket edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası