Ege Postası
Geri

Manduz'dan örgüte uyarı!

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, kadın kolları ve gençlik kollarına kendisine ait Fecabook adresinden yayınladığı yazıyla uyarılarda bulundu. Manduz, sosyal medya üzerinden karşılıklı olarak yapılan konuşma ve yorumların örgüte zarar verdiğini belirtti, “Partililerimiz birbirleri veya kişiler üzerinden karalama siyasetini bırakırlarsa beklenen başarı ancak ve ancak o zaman gelecektir” ifadesini kullandı.
Manduz'dan örgüte uyarı!
Haberler / Yerel Politika
27 Mayıs 2014 Salı 15:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz son günlerde kadın kolları ve gençlik kollarında yaşanan sıkıntılar nedeniyle sosyal medya üzerinden parti içi uyarılarda bulundu. Karabağlar'da parti içi eleştirilerin sosyal medya üzerinden artması nedeniyle duruma el koymak isteyen  Panduz, kendisine ait Facebook adresinden kadın ve gençlik kolları üyelerine seslendi. Manduz,  “ Herkes şunu iyi bilmelidir ki; Artık bu ailede iftira, yalan, dolan ve en önemlisi dedikodu siyaseti yoktur. Tüm partililerimiz aynı anlayış içinde hareket eder ve birbirleri veya kişiler üzerinden karalama siyasetini bırakırlarsa beklenen başarı ancak ve ancak o zaman gelecektir” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Karabağlar İlçe Gençlik Kolu Başkanı Damla Çelik’in  görevden alınmasının ardından  partili gençler sosyal medya üzerinden  farklı yorumlar yapmıştı.İlçe kadın kolları ile ana kademenin uzun süredir uyum sorunu yaşadığı dillendiriliyordu. 

Manduz'un sosyal medya üzerinden yayınladığı yazı şöyle;

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası