Ege Postası
Geri

CHP İzmir kemer sıkacak

CHP İzmir’de kemer sıkacak. Yaklaşık 200 bin TL borcu olan parti Çankaya’daki Beşe İş Merkezi’nde kiracı olduğu katı boşaltacak. Kadın ve Gençlik Kolları 2. kattan 3. kata taşınacak. Böylece parti 5 bin TL’lik giderden kurtulacak.
CHP İzmir kemer sıkacak
Haberler / Yerel Politika
9 Şubat 2013 Cumartesi 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTAS//HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu döneminde binlerce TL harcayarak parti binasını yenileyen CHP, yerel seçim öncesi harcamalarında kısıtlamaya gidecek. Çankaya Şair Eşref Bulvarı’ndaki Beşe İş Merkezi’nin 500 metrekarelik dairesini, 2004 yılında satın alan parti, aynı işhanında 300 metrekarelik daire de kiraladı.

KİRASI 5 BİN TL
Aylık kirası 5 bin TL’lik kira bedeli il yönetiminin belini büktü. Bunun üzerine il yönetimi Kadın ve Gençlik Kolları’nın 2. kattan 3. kata taşınmasına kararlaştırıldı. Böylece 5 bin TL’lik tasarruf sağlanacak. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, bu karar almaya mecbur olduklarını belirterek, “Kadın ve Gençlik Kollarımızla aynı katta faaliyet göstereceğiz. Birlikte olmamız çalışmalarımızı aksatmayacak. Zaten sürekli sahadayız. 5 bin TL’lik bir tasarruf sağlamış olacağız” dedi.

BEKLENEN PARA GELİYOR
Öte yandan yaklaşık 200 bin TL borcu olan il başkanlığı, pazartesi günü genel merkezden gelecek parayla rahatlayacak. Genel Merkezin hazineden gelen paranın bir bölümünü il ve ilçelere aktarmayı karar vermişti. İzmir örgütüne de 480 bin TL’lik bir ödenek ayrılmıştı. Bu paranın üçe bölünerek gönderileceği öğrenildi. Gelecek 160 bin TL’nin bir bölümünün ilçe örgütlerine dağıtılacağı öğrenildi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası