Ege Postası
Geri

CHP İzmir’in acı günü: Eski il başkanı hayatını kaybetti!

CHP İzmir’in eski il başkanlarından Ekrem Bulgun hayatını kaybetti.
CHP İzmir’in acı günü: Eski il başkanı hayatını kaybetti!
Haberler / Yerel Politika
22 Temmuz 2024 Pazartesi 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir’in eski il başkanlarından Ekrem Bulgun hayatını kaybetti.

ANMA TÖRENİ DÜZENLENECEK 

Bulgun için CHP İzmir İl Başkanlığı ve Makina Mühendisleri Odası anma töreni düzenleyecek. Anma töreni 23 Temmuz Salı günü Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. 

CENAZE NETLEŞTİ 

Cenazesi ise 23 Temmuz Salı günü ikinci namanıza müteakip Bostanlı Beşikçioğlu Camiii'nde kılarak son yolcuğuna uğurlanacak. 

CHP'li siyasler sosyal medya hesaplarından Bulgun için taziye mesajı yayımladı. 

CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel sosyal medya hesabından, "Yarım asrı aşkın aktif siyaset yaşamında birçok kez partimizin İzmir İl Başkanlığı görevini yapan, gerçek bir parti emekçisi, kıymetli büyüğüm Sayın Ekrem Bulgun'un vefatından derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi. CHP İzmir İl Başkanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İl başkanlığımızı da yapmış olan, partimizin duayen ismi Ekrem Bulgun’u kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyoruz. Partimize, İzmir’e ve siyasete olan katkıları için kendilerine her zaman minnet duyacağız. Ekrem Başkanımızın ruhu şad, büyük CHP ailemizin başı sağ olsun" ifadeleri yer aldı. 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu taziye mesajında, "Partimizin duayen ismi, CHP İzmir İl Başkanlığımızı yapmış olan Sayın Ekrem Bulgun’u kaybetmenin derin ve tarifsiz acısı içindeyim. Öğretileri ve duruşuyla partimize, İzmir’e ve siyaset hayatımıza kattıklarını asla unutmayacak, aziz hatırasını hep yaşatacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise, "Partimizin farklı kademelerinde uzun yıllar hizmet veren saygıdeğer Ekrem Bulgun ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Partimizin emektarına Allah’tan rahmet ailesi başta olmak üzere tüm örgütümüze baş sağlığı dilerim" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası