Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka Kadın Kolları'nda yeni yönetim göreve başladı

CHP Karşıyaka İlçe Örgütü Kadın Kolları’nda Sema İzgür ve ekibinin istifası yönetime atanan Sibel Özenir ve 8 kişilik yönetim kadrosu İlçe Başkanlığı’nda yapılan törenle resmen göreve başladı.
CHP Karşıyaka Kadın Kolları'nda yeni yönetim göreve başladı
Haberler / Yerel Politika
15 Mart 2013 Cuma 18:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- Önceki gün İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkanı Ali Karaege ve İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku arasında gerçekleştirilen toplantı sonrasında atama ile belirlenen yönetim sağlanan uzlaşı sonucu örgütte boşalan görevi devralarak çalışmaya başladı. Birlikte fotoğraf veren yeni Kadın Kolları İlçe Örgütü, bugün yapılanın bir basın açıklaması 
olmadığını, asıl basın açıklamasının kalabalık bir şekilde pazartesi günü yapılacağını söyledi…


İŞTE YENİ YÖNETİM KADROSU
Partinin Bostanlı’daki aktif üyeleri arasında yer alan ve aynı zamanda Türkiye Yardımseverler Derneği Karşıyaka Şube Başkanlığı görevini de yürüten Sibel Özenir’in yönetim kadrosunda Şenay Sertatıl, Fadime Ermiş, Ümmü Gülsüm Pehlivan, Selda Selbaşı, Sevnur Porto, Türkan Ünlü, İpek Çelikel ve Sevda Erkan getirildi.




"KADINSIZ SEÇİMİN BİR AYAĞI TOPALDIR"

Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karraege yeni bir ekiple çalışmaktan ötürü memnuniyet duyduğunu kaydederek, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Seçimlere gidiyoruz. Kadınsız seçimin bir ayağı topaldır. Önümüzde kısa bir zaman kaldı. Bu sebepten ötürü çok çalışmak gerekiyor. Göreve gelen arkadaşlarımızı daha önceden de tanıyorum. Gerekli çalışmayı göstereceklerine de inancım sonsuz. Kadro değişikliğinin partimize güç katacağınızdan eminim. Yeni görevlerinde kendilerine başarılar dilerim.”




PARTİNİN İDEOLOJİSİNİ UYGULAMAYA GELDİM

Çiçeği burnunda başkan Sibel Özenir yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Hep birlikte olduğumuzun görülmesini istiyoruz. Ben buraya bir şeyleri değiştirmeye değil, partimizin ideolojisini uygulamaya geldim. Eski dönemdeki arkadaşlarımızın yolundan ilerleyerek çalışmalara devam edeceğiz. Ama hep üstüne bir şeyler koyarak yola devam edeceğiz. Parti tüzüğümüz bizim aynamızdır. Hepimiz partimiz için buradayız. Ben daha önceden de dernek çatısı altında örnek çalışmaların altına imza atıyordum. Hep gezeceğiz, sokaklarda, yollarda olacağız. Vatandaşa dokunmadan onları tanıyamayız. Onarla dokunarak, onları dinleyerek, sorunlarına çözüm üreterek çalışacağız. Siyaset odada oturmakla olmaz. Önemli olan göz temasıdır. Vatandaşa dokunmaktır. Sıkılmadık el, çalınmadık zil bırakmayacağız. Yerel seçimlerdeki hedefimiz ise artık yüzde 60’ın da üstü. Biz geldiğimiz yerde durmayacağız. Beklentileri yükseltiyoruz. Yüzde 60 güzel ama 100’den küçük. Her şeyden önemlisi, bizde ötekileştirme ve ayrıştırma olmayacak. Aksine bunu giderecek çalışmalar yapacağız. Partimizin de ilkesi olan “Eşitlik,eşitlik, eşitlik” ideolojisi için çalışacağız. Dedikodulara inanmamak lazım. Önceki yönetimlerle bir anlaşmazlık yaşamamız da söz konusu değil. Barış içinde çalışarak, hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bizim karşı tarafımız başka bir partidir. Rakibimiz kendi tarafımızda değil. Mücadelemiz içeride değil, dışarıda olacak.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası