Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka'da adaylığını açıklayan ilk isim oldu! Güçlü sahaya indi!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın 19 Ağustos’ta gerçekleşecek ilçe kongresi öncesinde adaylığını açıklayan ve sahaya inen Levent Güçlü’ye Karşıyakalı Muhtarlardan destek geldi. Güçlü, “uzun yıllardır beraber yol yürüdüğüm muhtar arkadaşlarımın desteği için çok teşekkür ediyorum. Memleket çıkarlarını, kişisel menfaatlerinin üstünde tutan partimizin neferleriyle birlikte CHP’mizi yerelde yeniden iktidara taşımak için adayız” dedi.
CHP Karşıyaka'da adaylığını açıklayan ilk isim oldu! Güçlü sahaya indi!
Haberler / Yerel Politika
12 Ağustos 2023 Cumartesi 15:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağan kongre sürecinde Türkiye’nin dört bir yanında yapılan mahalle delegesi seçimleri tamamlanarak ilçe kongrelerinin startı verildi. Mahalle delege seçimlerinin demokratik bir ortamda yapıldığı Karşıyaka’da da gözler ilçe kongresinde çıkacak adaylara çevrildi. 18 yıldır Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı olan Levent Güçlü de Karşıyaka’da ilçe başkanlığına adaylığını resmi olarak açıklayan ilk isim oldu. 

KARŞIYAKALI MUHTARLARDAN DESTEK 

Mahalle delegelerinin ve örgütün takdiriyle ilçe başkanlığı görevine gelmek istediği belirten Güçlü’ye Karşıyakalı muhtarlardan destek geldi. Muhtarlar, adaylığını açıklayan Levent Güçlü ile bir araya gelerek duydukları memnuniyeti ilettiler. 

Yıllardır üyesi olduğu CHP’ye katkı koymak ve tüm Karşıyakalıların sözcüsü olmak için yola çıktığını söyleyen Güçlü, “Cumhuriyet kazanımlarını ve Atatürk devrimlerini korumak, kadınların daha etkin olacağı siyaset yapısını hayata geçirmek ve gençlerin siyasette daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak için arkadaşlarımızla birlikte bu yola çıktık. Karşıyaka’mıza, İzmir’imize hizmet etmek, halkımızla iç içe olmak için adayız. Memleket çıkarlarını, kişisel menfaatlerinin üstünde tutan partimizin neferleriyle birlikte CHP’mizi yerelde yeniden iktidara taşımak için adayız. Eğer bu onurlu göreve seçilirsem Karşıyakalı yurttaşlarımızın sözcüsü olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıkladıktan sonra eksik olmasınlar, muhtarlarımız destek olmak için ziyaretimize geldiler, yanımızda olduklarını belirttiler. Uzun yıllardır beraber yol yürüdüğüm muhtar arkadaşlarımın desteği için teşekkür ediyorum” dedi. 

Karşıyaka mahalle delege seçimlerini demokratik bir ortamda tamamladığını ifade eden Güçlü sözlerini şöyle sonlandırdı: “İlçe kongremizi de birlik ve beraberlik içerisinde şölen havasında tamamlayacağımıza inanıyorum. Kongremizi tamamladıktan sonra, yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarımıza devam edeceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası