Ege Postası
Geri

Sandal'dan Susmuş'a sert yanıt: 'Size mi kaldı bu partinin emeğini heba etmek!'

CHP Bayraklı Olağan İlçe Kongresinde söz alan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe eski Başkanı Pınar Susmuş’un kendisine yönelttiği "İlçe yönetimine darbe yaptı" eleştirisine sert yanıt verdi.
Sandal'dan Susmuş'a sert yanıt: 'Size mi kaldı bu partinin emeğini heba etmek!'
Haberler / Yerel Politika
11 Ağustos 2023 Cuma 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eski İlçe Başkanı Pınar Susmuş'un sözlerine sert yanıt verdi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Öncelikle bir şeyi belirtmek isterim.Çok zorlu bir seçim sürecinden geçtik. Hem partililere hem de sandıkta görevli arkadaşlarıma teşekkür ederim. 20 bin vatandaşımız ilçemizden ayrılmasına rağmen ortak adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yüzde 65 oy aldı. Diğer ittifaklar ise yüzde 35’te kaldı. Nafiz Gürman, Emek ve Cengizhan gibi mahallerde oyumuzun artmasına teşekkür ederim.Bu bir emektir.” dedi.

"ROZETİNİ ÇIKARANLARA SESLENİYORUM"

Sandal; “1200 kişiyi rakipten alıp üye yapmak bir başarıdır. En az 6 aylık bir emeğin karşılığıdır. Bu çalışan emek veren her arkadaşlarımızı sahada görülmeyenlerin eleştirmesi tamamen yanlıştır. Size mi kaldı bu partinin emeğini heba etmek sizlere mi kaldı. Kendi genel başkanımızı eleştirmek... Biraz düşünmeliyiz. Rozetini çıkaranlara sesleniyorum. O rozet bizim onurumuzdur. Hiçbir zaman Bayraklı Belediye Başkanınızı boynu eğik gördünüz mü? Yeri geldiğinde Cumhurbaşkanına bile karşı eleştirilerimizi yaptık. Burada ucuz kahramanlıklara yer yok. Ben geldiğimi günde eleştirilere maruz kaldım. İşçileri atacak dediler. Ben işçinin emekçinin hakkını gözeten bir insanım. Bir işçinin ekmeğiyle oynamadım. Buradan bir arkadaş çıksın konuşsun. ‘Beni tehdit etti’ desin istifamı veririm. Hiçbir zaman tehdit durumu olmamıştır.İlçe başkanının görevden neden alındığını eski il başkanı Deniz Yücel’i ararsanız söyler. Bizim partinin aleyhine olacak işlerle işimiz asla olamaz. Bize bu yetki verildiyse bu makamın hakkını veririz. Bu eleştirilerin tamamına pozitif anlamda cevap vermesini biliriz. Negatif karalamalarla olmamış şeyleri söyleyerek, gece yarıları sahte listelerle yapıyorsanız tabi ki ben bir partili olarak tepkimi veririm. Birçok ilçemizde birçok tartışma varken biz bu tartışmaları bitirmiş olduk. Şunu bilmenizi isterim. O gün tüm delege arkadaşlarımı topladım ve merak ediyorsanız düşüncemi söyleyeyim dedim. Siz de fikirlerinizi söyleyin dedim. Ben genel başkanımın arkasında olduğumu her zaman söyledim. Bir oyum dahi olsa Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğimi tüm kalbimle söyledim. Bu partinin temayülleri var. CHP’yi iktidar yapmak için tüm yolları deneyeceğiz. Alamadığımız ilçeleri alarak bunu başaracağız. Biz Mustafa Kemal’den yanayız. Kul hakkı yemeden devam edeceğiz.

'HİÇ YAKIŞMADI'

Çok kıymetli partililer... Bu tip tartışmalar polemikler doğru değildir. Yüksek Disiplin kurulu üyemiz elini cebine atarak bazı şeyleri anlattı. Ben de bildiklerimi anlatırım ama anlatmak benim partililere olan saygımı duruşumu yok sayarak bir ithamda bulunmak başka bir olaydır. Ben başkanıma dört adayımız var dedim. Bülent Bey Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’i arayarak belediyede görevli olması sebebi ile aday olmak istediğini söylüyor. Başkan Soyer ise olumlu görmedim diyor.Soyer; ‘Ben personelimi bir iş için aradığım zaman bir siyasi aktör ile görüşmek istemem’ diyor. Onay vermiyor. Çalışan arkadaşımız örgüte ne ara vakit ayırabilecekti. Biz de liste çıkarmasını istemedik. Buradan siyasi polemik çıkarmak hiç sana yakışmadı. Hiç yakışmadı kardeş... Hiç yakışmadı...

'HER İKİ ADAY ARKADAŞIMIZ DA BİZİM KARDEŞİMİZDİR'

Bizim örgüte, partimize negatif yüklenildiğini iddia ediyorsunuz. Her iki aday arkadaşımız da bizim kardeşimizdir. Kim olursa bizim başımızın üzerinde yeri var. Didem Gültekin’in benim yönetimim olduğunu iddia ettiniz. Ne zaman bana bir şey yap demişim Gültekin’e söylesin. Mutlu arkadaşımız da olsa ben onun yanında olacağım. Bu polemik yapanları siyasi çalışmalarda gördünüz mü? Tabi ki hayır...” dedi.

 

 

Bayraklı kongresinde Pınar Susmuş'a zehir zemberek sözler; Politbürolarda bazı erkeklerin ablalığına soyundu
 

 

 

Bayraklı'da kongre öncesi 'sahte liste' ortalığı karıştırdı
 

 

 

Bayraklı'da kongre günü: Çift listeli yarış

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası