Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka'dan Özen'e vefa

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetimi 7 Şubat 2018’de aramızdan ayrılan geçmiş dönem ilçe başkanlarından Ertam Özen’i n adını parti binasında ölümsüzleştirdi. Adı parti binasında ölümsüzleşti
CHP Karşıyaka'dan Özen'e vefa
Haberler / Yerel Politika
20 Mart 2018 Salı 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİT UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - CHP ilçe binasının ikinci katında bulunan toplantı salonuna Ertam Özen'in adının verildiği törene ailesi, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, kadın ve gençlik kolları başkanları, CHP İzmir Milletvekili Prof.Dr.Kamil Okyay Sındır, Belediye Eski Başkanı Cevat Durak, il eski başkanlarından Ali Engin, İl Başkan Yardımcısı Adnan Alabay, Rıfat Özer, il yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Törene katılanlar Ertam Özen ile yaşadığı anılarını paylaşırken dostları anlatılanları gözleri yaşlı ile dinledi.

Törende konuşan CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; “Yaşamını CHP’ye adamış, uzun yıllar ilçe başkanlığımızı yapmış duayyen siyasetçi Ertam ağabeye vefamızı göstermek, kendisini sonsuzluğa taşımak için adını bu toplantı salonuna veriyoruz. Bu salonu hınca hınç doldurduğunuz için sizlere minnettarım. Siyasette vefanın ne demek olduğunu gösterdiğiniz için, siyasetin şahsi çıkarlar için yapılamayacağını dosta düşmana gösterdiğiniz için hepinize, örgütümüzün bütün emekçilerine çok teşekkür ediyorum. Ertam başkanımızın adı artık bu salonda sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır konuşmasında "Ertam abiyle siyaset yapan herkesin mutlaka bir anısı, bir geçmişi vardır. Onunla yolları bir yerde kesinlikle kesişmiştir. Ben akademisyenken Ertam abi beni adının verildiği bu salonda iki kere konuşmacı olarak ağırladı. Onun içindir ki bu salona Ertam ağabeyin adının verilmesi ve burada sonsuza dek yaşatılacak olması beni çok mutlu etti” dedi.

Belediye Eski Başkanı Cevat Durak da konuşmasında İlçe Başkanı Yıldırım'ın, özveriyle çalıştığını, bugün de vefa örneği göstererek, doğru yolda olduğunu bir kez daha kanıtladığını belirtti. Durak, "Bizler de başarılı ilçe başkanımıza destek olmaya devam edeceğiz. Biz Ertam Özen’le çok güzel şeylere imza attık. Bazen üzüldüğümüz, bazen güldüğümüz çok anlar oldu. 2004 yılına kadar Karşıyaka’da CHP bayrağı dalgalanmıyordu. 2003 yılındaki seçimde ilçe başkanı oldu, yönetim kurulu tamamen karşı listeden oluşmuştu. Karşı listeden seçilen bütün yönetici arkadaşlarıyla omuz omuza vererek çalıştılar ve 2004 yılındaki seçimde olağanüstü çabaları ile Karşıyaka’ya belediye başkanı seçildim. Şimdi tören yaptığımız  bu daireyi Ertam Özen’in ilçe başkanı, benim belediye başkanı olduğum dönemde aldık. Adının bu dairede yaşayacak olması beni çok mutlu ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından Ertam Özen Toplantı Salonu’nun açılış kurdelesini eşi, kızları, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Kamil Okyay Sındır, Cevat Durak, Ali Engin ve çok sayıda partili ile birlikte kesti.

Ayrıca ailesi ve sevenleri tarafından Karşıyaka çarşısında 5000 kişilik lokma dağıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası