Ege Postası
Geri

CHP Konak Adayı Mutlu start verdi: Çok çalışmayı vaat ediyorum!

Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu seçim starını verdi. Nilüfer Çınarlı Mutlu açıklamasında, " Size ne vaat ediyorum? Hep birlikte çok çalışmayı vadediyorum. Daha güzel, daha yenilikçi, daha güçlü bir Konak için hepimiz yan yana yürüyeceğiz. Hiç kimse bir adım bile arkada kalmayacak. Eşit yurttaşlık, adil kentler temelinde, omuz omuza, kol kola, yan yana bir 5 yılı birlikte getireceğiz" dedi.
CHP Konak Adayı Mutlu start verdi: Çok çalışmayı vaat ediyorum!
Haberler / Yerel Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart 2024 yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. 

CHP MYK ve Parti Meclisi geçtiğimiz pazartesi günü İzmir'e özel yaptığı toplantının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve 30 ilçe başkan adayını açıkladı. 

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, bugün CHP Konak İlçe Başkanlığı'nda seçim starını verdi. Konak İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına partililer yoğun katılım sağladı.

"MAHÇUP ETMEYECEĞİM" 

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu konuşmasında, "Türkiye'nin batıya açılan penceresinde İzmir'in kalbi Konak'ta hep birlikte tarih yazacağız. Çok büyük başarılara imza atacağız. Önce 31 Mart'ta seçimi bir kez daha alacağız. Daha sonra 5 yılda Türkiye'ye örnek bir belediyecilik nasıl olur, el ele göstereceğiz. Bu yolculuğa çıktığım ilk günden beri yanımda olan dostlarıma, aileme, eşime, oğluma, kardeşlerime, dostlarıma, yoldaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz cumhuriyetin yüzüncü yılında İzmir'i kadınlarla, gençlerle hep beraber başarıya taşıyacağız. Öncelikle beni bu çok onurlu göreve, layık gören Genel Başkanımız Özgür Özel'e Merkez Yönetim Kurulumuzun her birini tanımaktan çok gurur duyduğum kıymetli yöneticilerine, parti meclis üyelerimize, arkamdan desteğini hiç esirgemeyen ilçe yönetim kurulumuza, il yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Başaracağıma olan inançlarını ben de taşıyorum ve onları asla mahcup etmeyeceğim. Sizlerle birlikte mahçup etmeyeceğiz arkadaşlar" diye konuştu. 

"ÇOK ÇALIŞMAYI VAAT EDİYORUM"

Çınarlı konuşmasının devamında, "Bana verilen bu görevi başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Cemil Tugay'ın önderliğinde hep birlikte önce seçimleri alacağız. Sonra bütün İzmir'de 30 ilçede CHP'nin bayrağını dalgalandıracağız. Buna çok inanıyorum. Son beş yılda Konak'ımıza çok büyük hizmetler eden meslektaşım, aile dostum, sevgili Abdülbatur başkanımıza da çok teşekkürler. Size ne vaat ediyorum? Hep birlikte çok çalışmayı vadediyorum. Daha güzel, daha yenilikçi, daha güçlü bir Konak için hepimiz yan yana yürüyeceğiz. Hiç kimse bir adım bile arkada kalmayacak. Eşit yurttaşlık, adil kentler temelinde, omuz omuza, kol kola, yan yana bir 5 yılı birlikte getireceğiz Konak'tan İzmir'e, Türkiye'ye selamlar, sevgiler gönderiyorum" ifadelerine yer verdi. 

"TARİH YAZACAĞIZ" 

CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ise konuşmasında, " 2019'da başkanımızla beraber Konak'ta bir tarih yazmıştık. 2024'te de  de Nilüfer başkanımla o tarihi, o efsaneyi daha da geliştirerek yazacağız. Yerel seçimlerde daha da fazla meclis üyesiyle, daha da oy oranımızla seçimi tekrar kazanacağız. Yerel seçimlerde İzmir'de ve Konak'ta Türkiye'ye örnek olmak adına hep beraber yola çıktık. Nilüfer başkanımız öncülüğünde inşallah bayrağı zirveye dikeceğiz. Konak ilçe örgütüyle beraber el ele, kol kola, omuz omuza, hep beraber yürüyoruz arkadaşlar" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası