Ege Postası
Geri

CHP Konak İlçe Başkanı Adayı İlgazi: Kapı kapı gezeceğim

TR35'te yayınlanan Birol Soylu’nun sunuculuğunu üstlendiği 10.Köy programının bugünkü konuğu CHP Konak İlçe Başkanı Adayı Ozan Ali İlgazi oldu. Konak’ta pazar günü gerçekleştirilecek kongre öncesi soruları samimiyetle yanıtlayan İlgazi, Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki siyasi yol haritasını anlattı.
CHP Konak İlçe Başkanı Adayı İlgazi: Kapı kapı gezeceğim
Haberler / Yerel Politika
4 Ağustos 2023 Cuma 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Adayı Ozan Ali İlgazi siyasi yol haritasını ve kongre seçimleri öncesi kendini ve yapacağı çalışmaları anlattı.

1999 yılında Ahmet Taner Kışlalı’nın öldürülmesiyle ilgili açıklama yapılacağının duyulması üzerine belediyenin önüne gittiğini ve Konak ilçe yöneticileriyle burada tanıştığını anlatan İlgazi, “O zamandan bugüne gençlik kolları ve ilçe yönetimlerinde yer aldım, ilçe sekreterliği yaptım. Dokuz Eylül Yerel Yönetimler Kamu Yönetimi Bölümü mezunuyum. 4,5 senedir belediye meclis üyesiyim. İzmir Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı’yım. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin üyesiyim. Yenikuşak Köy Enstitüleri İzmir Şube Yönetim Kurulu üyesiyim. Aynı zamanda Konak Kent Konseyi yürütme kurulu üyesiyim. Mümkün olduğunca insanlarla birlikte hayatın içinde koşturmaya çalışıyorum” açıklamasında bulundu.

GENÇLİK KOLLARINDAN GELDİM

Gençlik kollarından gelerek aktif siyasette olduğunu aktaran İlgazi, ”Siyaset hayatım gençlik kollarının ocağında pişerek başladı. Gençlik kollarından başlayan her partilinin ilk hayali ilçe başkanlığı olmalı. Yıllardır hizmet verdiğim ilçe örgütünün başına geçmekti hayalim. Artık vaktidir diye düşündüm” ifadelerini kullandı.

ÖLÜ TOPRAĞINI KALDIRACAĞIM

Konak’ta yapacağı çalışmaları anlatan İlgazi; “Konak’ta CHP İlçe Başkanı olduktan sonra örgüt içerisindeki ölü toprağını ortadan kaldıracağız. Önce mahallerin sorunlarını çözeceğiz. Ben her zaman mahallelere kılcal damarlarımız derim. Bu damarlarımızı açarak sorunları en baştan çözeceğiz. Ben sokaklarda olacağım. Gençlik kollarından gelen biri olarak kapı kapı gezeceğiz.Kılcal damarları açtığımız zaman sorunlar kendiliğinden aşılmaya başlayacaktır.Doğru noktalara temaslar doğru sonuçları doğuracaktır. Belediyemiz ile eşgüdüm içerisinde bir harita çizerek sorunları çözeceğiz.Artık partide kavga lafı olmayacak.” dedi.

“STK’LARI ETKİLİ KILACAĞIZ”

Konak İlçe başkanı seçilmesi durumunda Sivil toplum Kuruluşları ile mahallerde etkili olacağını anlatan İlgazi, “Ben STK'dan gelen bir insanım. Halk oyunları ile ilgilenen bir insanım. Bu gibi yerlerde bir çok ortak nokta bularak kaliteli zaman geçirebiliyorlar. Aynı zamanda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyesiyim.Oradan da çok ciddi bilgi birikimi alabiliyorum. Konak Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesiyim. Mümkün olduğunca STK'lardan beslenme durumum olacak. Herkesin derneklerde olmasını tavsiye ederim.Oturduğun yerde hiç bir şey yapamazsın.Sivil toplumla ilişkilerimizi yeniden kuracağız. Dernek ve STK’lar çok önemli. Herkesin uzmanlık alanı var. Onlar kılcal damardır, oradan besleneceğiz” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE YER VERECEĞİM

Cumhuriyet Halk Partisi'ne gençleri kazandırmak için yapacaklarını anlatan İlgazi; "Önce gençlerin yanlarına gideceğiz. 'Arkadaşlar ne sıkıntınız var' diyeceğiz. Onlar kapıları kapatsa da biz onları örgütleyeceğiz. O gençler ile bağlantıyı koparmadan gençliği partiye kazandıracağız" dedi.

İKİ AYAKKABI ESKİTECEK

Konak Kongresi öncesi yönetimde genç ve dinamik üyeler belirleyeceğini aktaran İlgazi; " Sokaklarda iki ayakkabı eskitemeyeceğim insanları yönetime almayacağız.Yaşını almış insanlar yerine gençlerle yola devam edeceğiz.Kadınların çoğunlukta olduğu bir yönetim hayal ediyorum" dedi.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası