Ege Postası
Geri

CHP Konak gençlik kollarında Özdönmez dönemi

Geçtiğimiz hafta CHP İzmir Gençlik Kolları tarafından görevden alınan Tarık Akbaba'nın yerine Konak Gençlik Kolları Başkanlığına Kemal Özdönmez getirildi.
CHP Konak gençlik kollarında Özdönmez dönemi
Haberler / Yerel Politika
18 Aralık 2012 Salı 00:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Yeni Başkan daha önce Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve İl Delegeliği görevlerinde bulunmuş, 13.Olağan Gençlik Kurultayında ise Kurultay Delegeliği görevini üstlenmiştir. Yerel seçim öncesi çok önemli bir zamanda görevi devraldığını amacının tüm Konak gençliğini CHP çatısı altında toplayarak seçim öncesi güçlü bir gençlik örgütü kurmayı hedeflediğini dile getiren Kemal Özdönmez sözlerine şöyle devam etti:“ülkemiz şu an içinde bulunduğu kaos ortamından yalnız CHP’nin iktidarı ile kurtulabilecektir. halkın iktidarını kurabilmek adına başta genel başkanımız ve tüm parti kadroları birlik beraberlik içinde var güçleriyle çalışmaktadır. bu çalışmalarımızın karşılığını da 2014 yerel seçimlerinde en iyi şekilde alacağımıza inanıyorum”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası