Ege Postası
Geri

CHP’den engelsiz balo

CHP İzmir İl Başkanlığı, 22 Aralık’ta engelliler için yılbaşı balosu düzenleyecek. Yaklaşık 2 bin engellinin katılımının beklendiği baloya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da gidecek.
CHP’den engelsiz balo
Haberler / Yerel Politika
13 Aralık 2012 Perşembe 18:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -İzmir’de CHP’li gençler, işitme engellilerle iletişim kurabilmek için işaret dili öğrenirken, il yönetimi de engellilerin yeni yıla yüksek moralle girmeleri için balo düzenleyecek. Fuar 4 No’lu Hol’de 22 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak baloya, yaklaşık 2 bin engellinin katılımı bekleniyor. 'Engelsiz balo' adlı toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, partinin çevre, kadın hakları, engelliler gibi konulara büyük önem verdiğini belirterek, engellilerin yeni yıla yeni umutlarla girmesini sağlamak, morallerini yükseltmek ve birlikte eğlenmek için bu baloyu düzenlediklerini anlattı. (DHA-Elif DEMİRCİ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası