Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir’i kamp heyecanı sardı

AK Parti İzmir İl Teşkilatı Kuşadası’nda gerçekleştirilecek 2 günlük Eğitim Kampı için şimdiden kolları sıvadı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir’deki stratejimiz bu kampta belirlenecek” dedi…
AK Parti İzmir’i kamp heyecanı sardı
Haberler / Yerel Politika
12 Aralık 2012 Çarşamba 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI-HABER SERVİSİ/ AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Bayraklı’ya taşınan il binasında Egepostası.com’a gündemi değerlendirdi. Kuşadası’nda gerçekleştirilecek 2 günlük eğitim kampı için şimdiden yoğun bir hazırlık dönemi içinde olan Akay “Genel merkez teşkilat başkanlığımızın düzenlemiş olduğu illerdeki eğitim çalışmaları çerçevesinde 19- 20 Ocak tarihlerinde Kuşadası’nda teşkilatın ilgili birimleri ile 650 kişilik bir Eğitim kampı yapacağız. 18’i Cuma günü girip 20’si Pazar günü çıkılacak. Teşkilat Başkanımızın, Bakanlarımızın, İzmir Milletvekillerimizin, Genel Merkezimizin bu eğitim çalışmalarında uygun gördüğü kişilerin de katılacağı 2 günlük bir eğitim kampı yapacağız. Orada Teşkilat çalışmalarımız gözden geçirilecek. Genel Merkezdeki yönetici arkadaşlarımızın teşkilatlarımıza önerileri olacak. Bunun yanında İzmir’in yatırımları ile ilgili görüşmeler yapılacak. Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili İzmir’deki strateji belirlenecek” diye konuştu.

“BAKAN OLACAK AMA SAYISI BELLİ DEĞİL”
Toplantıya Bakanlarında katılım göstereceğini ifade eden Akay, “Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç Bey’i davet ettik. Kentsel Dönüşüm ile ilgili Erdoğan Bayraktar bey olabilir. Binali Bey 35 projeyi orada anlatabilir. Kültür bakanımız çalışmaları anlatabilir. Birkaç etaptan oluşacak bir eğitim kampı olacak. Bunu geçtiğimiz hafta Yalova yaptı. Ocak Ayında da inşallah bu meclis görüşmeleri, bütçe görüşmeleri bittikten sonra Meclis biraz daha rahatlar, biz yapacağız. Hedefimiz teşkilatın bilgilendirilmesi,çalışmaların gözden geçirilmesi. Teşkilatla komple bir eğitim çalışması olacak”

“AĞZI KAPATARAK KATILMAYA İZİN VERMEZDİM”

AK Parti İl Başkanı Akay, Bayraklı Meclisi’nde yaşanan olayları da değerlendirdi.Bayraklı’da artan spekülasyonları değerlendiren Akay “Bayraklı AK Parti Meclis Üyelerinin meclis toplantısına ağızlarını bantlayarak gelecekleri yönünde bir söylenti vardı. Ancak öyle bir şey yok. Bana öyle bir duyum gelmedi. Zaten izin vermezdim” dedi. Demokrasi ekseninde gerçekleşecek tartışmaların ortaya iyi fikirler çıkaracağını belirten Akay, “ Ağzı bantlamak bir çözüm değildir. Sonuçta orda istenmeyen olaylar oldu. Biz hiçbir zaman kavgadan yana olmadık. Fikirlerle mücadele etmek istedik bizimde oraya gelişimiz hem o arkadaşlarımıza sahip çıkma hem de mecliste nasıl çalışma yapılacağını göstermekti. Nezaket ziyaretiydi. İsterdik ki Hasan Karabağ’da orda olsun oda olsa çok iyi olurdu. Yani ben oraya giderken dediler ki toplandı insanlar yuhalayacaklar falan gerek yok yani böyle şeylere. İnsanların konuşarak anlaşamayacakları hiçbir şey yoktur. Öyle bir şey tahmin etmedim yani biz zaman zaman bu tür Meclis ziyaretlerimizi diğer illerde de yapmamız lazım. Gerçekleştireceğiz inşallah, Karşıyaka, Gaziemir gibi” dedi.

"TAVSİYELERDE BULUNABİLİRİZ"
Yerel seçim sürecinde kimseyi incitmeden siyaset yapacaklarının altını çizen Akay, “ Benim özellikle Mecliste tanıdığım insanlar var CHP grubundan da olsa o insanlar la dost olarak hep hayatımız boyunca devam ettiğimiz insanlar onların yaklaşımları. Ben insanların siyasi düşüncesinden siyasi görüşünden dolayı birbirine karşı olacağını düşünmüyorum. Fikir olarak karşı olabilir ama insani açıdan olmaz. İl başkanlığı sürecimde hep bunu yaptım. İnsanlarla farklı görüşte de olsa görüşebilirsiniz. Biz Tacettin Bey ile de böyleydik. Ali bey ile de böyleyiz. İzmir bir ilkler şehridir. İzmir her şeyin ilkini başarır. Burada yaptığımız siyasi mücadele İzmirlinin menfaati içindir. Sayın Bakanımızın çöp ile ilgili tavsiyesi gibi bizim de yerel yönetimler ile ilgili tavsiyelerde bulunabiliriz. Kesinlikle insanları rencide edecek bir şey yapmayız. Yapmadık, yapmayız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası