Ege Postası
Geri

İzmir’e hizmet için uzlaşıyoruz

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, ideolojik siyaset değil hizmet siyaseti yapan AK Parti ile İzmirliler arasında bir gönül köprüsü oluştuğunu belirtti.
İzmir’e hizmet için uzlaşıyoruz
Haberler / Yerel Politika
12 Aralık 2012 Çarşamba 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir’e akıl ve sağduyu ile bilgi ve tecrübeyle hizmet ettiklerini ifade eden Aziz Demir, “İzmir’e hizmet söz konusu olduğunda biz her zaman elimizden gelenin en fazlasını göstermişizdir. Hiçbir komplekse kapılmadan, sadece İzmir kazansın, İzmirliler kazansın diye ucunda hizmet olan her projenin içerisinde olduk. TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleşen İZBAN yatırımı bunun en büyük örneklerinden birisidir. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım geçtiğimiz hafta sonu İzmir’e gelerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ile birlikte İzmir Banliyö Sistemi'ni, güney aksında Cumaovası’ndan Torbalı’ya kadar uzatacak hattın ilk ray kaynağını yapmıştır. Yine Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay, Alsancak’taki Sümerbank arazisine kültürel etkinliklerin yapılabileceği, aynı zamanda içinde müzeyi de barındıran bir proje gerçekleşmesi konusunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kocaoğlu ile birlikte mutabakata varmıştır. İzmir’e hizmet için uzlaşıyoruz, hizmette birleşiyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, siyaset bir uzlaşma sanatıdır. Biz uzlaşma ve diyalog zeminini kaybetmeden, sevgi ve kardeşlik ikliminden beslenen bir anlayışla siyaset yapıyoruz. AK Parti olarak öfke siyasetine, çatışmacı siyasete, ucuz popülizme, duygu istismarına kapımız kapalıdır.” dedi.

İzmir’e hizmet etmek en büyük sevdamızdır

AK Parti’nin İzmir’e “35 İzmir 35 Proje” sözü verdiğini, 1,5 yıl içinde bunlardan 14’üne başladıklarını, geriye kalanların ise hazırlıklarının sürdüğünü belirten Aziz Demir, “İzmir’e hizmet etmek bizim en büyük sevdamızdır. İzmir’de topyekûn bir çalışma, bütünsel bir kalkınma hamlesi var. Konak Tüneli hizmete açıldığında, İzmir-İstanbul, İzmir-Ankara, İzmir-Antalya Otoyolları’nda yolculuk başladığında İzmir için her şey daha başka olacak. Sabuncubeli Tüneli’ni kullanarak Manisa’ya ulaştığımızda mesafelerin azaldığını ama toplam yaşam kalitemizin arttığını göreceğiz. İZKARAY ile Kuzey Otoyolu ile İzmir-Çeşme Deniz Otoyolu, İzmir-İstanbul ve İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Tren Hattı ile hayatımız değişecek. Egeray kuzeyde Bergama’ya güneyde ise Selçuk’a ulaştığında, Kemalpaşa’dan Kiraz’a kadar ulaşacak demiryolu tamamlandığında İzmir’i demir ağlarla örmüş olacağız. Kuzey Ege Limanı ve Kruvaziyer Liman ile Körfez Dönüşüm Projesi, Balıkçı Barınakları, Yat Limanları ve Efes Antik Limanı ile ticarette de turizmde de kazanacağız. EXPO adaylık sürecinden mutlu sonla ayrıldığımızda, zengin tarihiyle, turizm potansiyeli ve enerjisiyle yeni dünyanın marka şehrini hep birlikte inşa edeceğimiz günler gelecek. Bilindiği gibi, Turizm Oscarları olarak kabul edilen World Travel Awards’ın (Dünya Seyahat Ödülleri) 2012 Avrupa Ödülleri’nde ‘Avrupa’nın en iyi kruvaziyer destinasyonu’ ödülü İzmir’in oldu. İzmir turizmde çağ atlıyor. İzmir’in önü açıktır, yeter ki hedeflerimize ulaşmak için canla başla çalışmayı en büyük görev bilelim. İktidarı ile muhalefeti ile el ele verelim ve daha yaşanılabilir, daha zengin, daha müreffeh, marka şehir İzmir’i hep birlikte oluşturalım.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası