Ege Postası
Geri

Sıra üretim yollarında

Tire Köylerinde fazla eksik kalmadığını belirten CHP İl Genel Meclisi Üyeleri yatırımlarda öncelik sırasını üretim yollarına verdiklerini söylediler
Sıra üretim yollarında
Haberler / Yerel Politika
10 Aralık 2012 Pazartesi 17:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Tire İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Güngör, Fikret Bük ve Hikmet Demircan, 2013 yılı bütçesinin geçtiğimiz ay içinde bitirildiğine dikkat çekerek, Tire’ye yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdiler.
2012 yılı içinde üretim yollarına el attıklarını belirten CHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri, 2013 yılı bütçesinde de üretim yollarına ağırlık vereceklerini söyleyerek, 2013 yılı bütçesinde Tire köylerine 4 milyon lira ödenek ayırdıklarını belirttiler. CHP’li üyeler, “2011 yılında aldığımız kararlar doğrultusunda Tire’nin 64 köyünün çöplerini düzenli olarak belediye ile yaptığımız protokol gereği topluyoruz. Yine Türkiye’de ilk defa olmak üzere üretim yollarımızı da yapmaya başladık. 2012 yılında yaklaşık 45 km’lik üretim yolu yapımına başladık” dediler. 2013 yılı bütçesinde yine büyük bir pay ayırarak üretim yolları yapımına devam edeceklerini vurgulayan Meclis Üyeleri, Işıklı Köyü spor tesisi yapımının yanı sıra 64 köyün meydan düzenlemelerini de yapacaklarının müjdesi verdiler.
CHP Tire İl Genel Meclisi Üyeleri “Bütçemizin büyük bir oranını kırsala ayırmayı CHP Grubu olarak bir görev hissettik. Her yıl olduğu gibi bütçemizin ağırlığını kırsal kesime aktarmaya çalışıyoruz. Köylerimizin alt yapı, parke taşı döşeme işi, kanalizasyon, içme suyu gibi ihtiyaçlarını öncelikli sorunlar olarak tespit edip, bir an önce bitirilmesi için uğraş veriyoruz. Hedefimiz 64 köyümüze de ayrım yapmadan hizmet götürmek. Hedefimiz Tire ve Köylerinde yaşayan vatandaşlarımızı kentteki rahatlığa kavuşturmak, kentte olan köylerimizde de olacaktır” diye konuştular.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası