Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı Gençleri'nden örnek davranış

CHP Bayraklı İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu kan bağışı ile ilgili Kızılay Bölge Kan Merkezi ile birlikte düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyasına havanın yağışlı olmasından dolayı beklenen katılım olmadı. Kampanyaya İlçe Başkanı Levent Ölçer ve ilçe örgütü de katıldı.
CHP Bayraklı Gençleri'nden örnek davranış
Haberler / Yerel Politika
10 Aralık 2012 Pazartesi 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - CHP Bayraklı Gençlik Kolları Başkanı Serkan Arda, insanı ilgilendiren kampanyaların periyodik olarak yapılacağını ve diğer siyasi partiler konuya ciddi anlamda eğilim göstermeleri gerektiğini belirtti. Arda ''Biz Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı gençliği olarak duyarsızlaşmaya başladığımız kan bağışı konusunda duyarlılığı arttırmak, bu duyarsızlığı tamamen ortadan kaldırmak, insanların yapacağı kan bağışıyla kurtaracağı hayatları hatırlatmak ve bunu yaparken kan bekleyen halkımızın, kana ihtiyacı olan hastalarımızın ücretsiz temin edebileceği Kızılay'a kanlarımızı bağışladık. Bir nebze de olsa öncülük edip bu kan bağışı etkinliğini düzenlemiş bulunuyoruz. Halkımızın beklenen katılımı sağlamadığı bu kan bağışını arttırmak, insanların ihtiyacını en aza indirmek, kurtarılacak hayatlar olduğunu hatırlatmak, üzerimize düşen bu insani davranışın sürekliliğini sağlamak için Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı gençliği olarak sizleri kan vererek hayat kurtarmaya çağırıyoruz ve bunu yaparken siz değerli halkımıza teşekkür ediyoruz.'' şeklinde konuştu.

GELİN BU DUYARSIZLIĞA SON VERELİM

Başkan Arda yaptığı açıklamada ‘’Şuanki devlet düzeninde eskiden yaptığımız gönüllü organ bağışının artık olmadığı, eskiden noter onaylı organ bağışı yapmış da olsanız öldüğünüzde ailenin onayına başvurulması gerektiği bir sistemi kabul etmek zorunda bırakılıyoruz. Biz buna dur demek istiyoruz. Bunu yaparak kendi özgür irademizle yapmış olduğumuz kararlarımızı hiçe sayıyorlar. Biz buna dur demek istiyoruz. Ve yine ilik bekleyen insanlarımıza ilik bağışlamak istediğimizde, bağış yapılırkenki test paralarını devletin karşılaması gerektiği yerde 150 200 liralık ücreti biz karşılıyoruz. Biz buna dur demek istiyoruz ve buna ilk tepkimizi kan bağışı ile gösteriyoruz. Kurtarılması gereken hayatları düşünerek diyoruz ki ‘gel sende kan ver, sen yok san bir eksiğiz demektir’ şekline ifade etti. 
İlçe başkanı Leven Ölçer ‘’Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Gençlik kollarımız bugün Bayraklı Sevgi Yolu’nda yapmış oldukları kan bağaşı ile bir sosyal sorumluluk  projesine imza atmıştır. Zor zamanlarda insanların gereksinim duyduğu kan ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunarak örnek bir davranış sergilemiştir. Gençlik kollarımızın bu duyarlı hareketlerinden dolayı kutluyorum. Kan vererek desteklerini sunan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.’’ Şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası