Ege Postası
Geri

CHP İzmir, Körfez Tarama ve Rehabilitasyon Projesi'ni öğrenecek sonra anlatacak

Büyükşehir Belediyesi ile TCDD’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Körfez Tarama ve Rehabilitasyon Projesi CHP’nin karşısına ilk defa çıkacak. Proje il binasında Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) tarafından örgüte anlatılacak. Toplantının en önemli amacı örgütün projeyi halka anlatması ve doğa derneklerinden gelecek tepkilere karşı bilinçli olmasını sağlamak.
CHP İzmir, Körfez Tarama ve Rehabilitasyon Projesi'ni öğrenecek sonra anlatacak
Haberler / Yerel Politika
10 Aralık 2012 Pazartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun her fırsatta ‘8,5 yılda bu proje için çok kafa patlattım. Bu proje benim miras projem' dediği, Büyükşehir Belediyesi ile TCDD’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Körfez Tarama ve Rehabilitasyon Projesi, CHP İzmir Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) tarafından örgüte anlatılacak. Salı saat 18:00’de CHP İzmir İl Binası’ndaki toplantıda İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri hazır bulunacak. Daha önce Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, STK temsilcileri ve kentin medya temsilcilerine anlatılan proje örgütün karşısına ilk defa çıkacak. Toplantının en önemli amacı örgütün projeyi halka anlatması ve doğa derneklerinden gelecek tepkilere karşı bilinçli olmasını sağlamak.

AKYARLI: ÖRGÜTÜN BİLGİ SAHİBİ OLMASINI İSTİYORUZ

Sunum örgüte Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve CHP BYKP Kentleşme,Ulaşım Çalışma Grubu Sorumlusu Adnan Oğuz Akyarlı tarafından yapılacak.Görsel olarak gerçekleşecek sunumda Akyarlı örgütün sorularına da yanıt verecek. 80'li yıllardan beri akademisyen olarak konunun içinde olduğunu ifade eden Akyarlı, “ Uzun yıllar devam eden bir sürecin son noktasına geliyoruz. Bu proje hem yüzülebilir körfez hedefi için hem de limanın daha verimli değerlendirilmesi için atılan bir adım…Projenin körfez kısmı Büyükşehir Belediyesi’nin projesi olduğu için detayını örgüt ile paylaşmak istedik. Örgütün İzmir’i çok ilgilendiren proje hakkında bilgi sahibi olmasını istiyoruz. Yerel yönetimde iktidar olan bir parti olduğumuza göre bütün arkadaşlarımızın bu tür projeleri yakından tanıması önemli” dedi.

ÇED süreci için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay beklenen İzmir’in rüya projesinde toplam 300 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası