Ege Postası
Geri

Örnekköy’de CHP ‘ye toplu katılım.

CHP programını, politikalarını, ülkenin sorunlarına bakışını, nasıl çözüm üreteceğini Karşıyaka lılara anlatmak, sorunları dinlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız südüren CHP Karşıyaka İlçe Örgütü Örnekköy de bir kahvede roman hemşerileriyle bir araya geldi.
Örnekköy’de CHP ‘ye toplu katılım.
Haberler / Yerel Politika
11 Aralık 2012 Salı 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -CHP programını, politikalarını, ülkenin sorunlarına bakışını, nasıl çözüm üreteceğini Karşıyaka lılara anlatmak, sorunları dinlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız südüren CHP Karşıyaka İlçe Örgütü Örnekköy de bir kahvede roman hemşerileriyle bir araya geldi.
İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İl Başkan Yardımcısı Barış Erel ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay’ı alkışlarla karşılayan roman hemşeriler toplantıya büyük ilgi gösterdi .
CHP il ve ilçe yöneticilerini bir arada gören mahalle sakinleri en büyük sorunlarının işsizlik ve yoksulluk olduğunu dile getirip, çözüm bulunmasını istediler.
Üyelik kaydı olanlara CHP rozetlerini takan İl Başkanı Ali Engin mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada AKP hükümetinin kamu kurumlarını haraç mezat sattığını, özel sektörü yatırım yapamayacak hale getirdiğini, bir çok iş yerinin kapanmak zorunda kaldığını ve işsizliğin bu nedenlerle arttığını belirterek " CHP iktidarında, üreten, hakça bölüşen, terörün ve yoksulluğun olmadığı bir Türkiye yi kuracağız" dedi. CHP ye destek veren mahalle sakinlerine teşekkür etti.
110 Örnekköy mahallesi sakininin CHP ye üye olduğu toplantıda heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay "malesef Türkiye'miz kötü yönetiliyor, bu gidişe dur demek ancak ve ancak CHP iktidarıyla olacaktır. CHP ye sahip çıkmak ,alın terine, emeğe, insana sahip çıkmaktır. Din, dil köken ayırmadan insana sahip çıkmaktır. Partimize üye olan yeni yol arkadaşlarımızla birlikte daha da güçlü ve kararlıyız. Sizlerin desteği ile yerelde iktidar olacağız,Türkiye de halkın iktidarını kuracağız, CHP yi iktidar, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapacağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası