Ege Postası
Geri

AK Gençlik başkanlık sistemini tartıştı

AK Parti İl Gençlik Kolları AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen münazara yarışmasında Buca ve Konak İlçeleri karşı karşıya geldi. Moderatörlüğünü AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün yaptığı, İl Binasında gerçekleşen münazarada, AK Gençler Başkanlık sistemiyle Parlamenter sistemi tüm boyutlarıyla ele aldı
AK Gençlik başkanlık sistemini tartıştı
Haberler / Yerel Politika
11 Aralık 2012 Salı 11:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 AK Parti İl Gençlik Kolları AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen münazara yarışmasında Buca ve Konak İlçeleri karşı karşıya geldi. Moderatörlüğünü AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün yaptığı, İl Binasında gerçekleşen münazarada, AK Gençler Başkanlık sistemiyle Parlamenter sistemi tüm boyutlarıyla ele aldı. Öne sürülen argümanların karşılıklı olarak çürütüldüğü münazarada zaman zaman atışmalarla heyecanlı dakikalar yaşandı. İl Başkanlığını tıklım tıklım dolduran AK Gençler sorularıyla münazaraya dahil oldular.


Milletvekili Aydın Şengül, bu tip münazaralarda gençlerin belli bir konuyu farklı yönleriyle ele alabilme fırsatı yakaladığına dikkat çekerek, gençler arasında fikir alışverişinin önemine değindi. Şengül,   “Çalışkanlıklarıyla her zaman örnek olan Gençlik Kollarımıza çok güveniyoruz. Güncel konuları takip ederek gençlerimiz kendilerini sürekli yenilediğini gösteriyor. Gençlere önerim, siyasette asla detaylara takılmayın. Sadece aldığınız görevin hakkını layıkıyla yerine getirmeye dikkat edin. ” dedi.


İl Gençlik Kolları Başkanı  Bilal Kırkpınar;  “AK Parti hükümetleri döneminde her alanda önemli reformlar gerçekleşti. Ama bunlar bir anda devrim gibi değil evrim gibi oldu. Yani öncelikle kamuoyuna sunuldu. İnsanlar her platformda tartıştı ve bir noktaya geldi. Ardından bu adımlar atıldı. Ülke olarak normalleşmemizi, sivilleşmemizi, ekonomik olarak zenginleşmemizi sağlayan reformlar hep bu şekilde toplumsal vicdan tatmin edilerek yapıldı. Bizlerde Gençlik Kolları olarak güncel meseleleri münazara ediyoruz, şimdi Başkanlık sistemi tartışmaları gündemde. Olumlu olumsuz yönleriyle bunu tartışıyoruz. Hem gündemle ilgili bilgi ve birikim artarken hem hitabet ve ikna kabiliyeti gibi becerileri geliştiriyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası