Ege Postası
Geri

‘Rüya proje’ örgüte anlatıldı

Büyükşehir Belediyesi ile TCDD’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Körfez Tarama ve Rehabilitasyon Projesi CHP örgütüne anlatıldı. Projeyi örgütün halka anlatması ve doğa derneklerinden gelecek tepkilere karşı bilinçli olmasını sağlamak için düzenlenen toplantıda bilgilendirmeyi Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve CHP BYKP Kentleşme,Ulaşım Çalışma Grubu Sorumlusu Adnan Oğuz Akyarlı yaptı.
‘Rüya proje’ örgüte anlatıldı
Haberler / Yerel Politika
11 Aralık 2012 Salı 21:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI - Büyükşehir Belediyesi ile TCDD’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Körfez Tarama ve Rehabilitasyon Projesi, CHP İzmir Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) tarafından örgüte anlatıldı. CHP İzmir İl Binası’ndaki toplantıda ilçelerden temsilciler katıldı.Örgütün projeyi halka anlatması ve doğa derneklerinden gelecek tepkilere karşı bilinçli olmasını sağlamak için yapılan bilgilendirme basına kapalı olarak gerçekleşti ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve CHP BYKP Kentleşme,Ulaşım Çalışma Grubu Sorumlusu Adnan Oğuz Akyarlı tarafından yapıldı.
ÇED süreci için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay beklenen İzmir’in rüya projesinde toplam 300 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası