Ege Postası
Geri

Alpay Buzgan'dan revizyon sinyali

AK Parti Karşıyaka’da, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Şentürk’ün yerine gelen çiçeği burnunda başkan Alpay Buzgan, hedeflerini Egepostası.com’a anlattı. Yeni dönemde yönetimde revizyon yapılacağının altını çizen Yazgan “görevi devraldığı Özkan Şentürk’le AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar arasında sorun olduğu yönündeki iddiaları “bilgi kirliliği” olarak nitelendirdi.
Alpay Buzgan'dan revizyon sinyali
Haberler / Yerel Politika
12 Aralık 2012 Çarşamba 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ-  AK Parti Karşıyaka Gençlik Kolları yeni Başkan Alpay Yazgan’la iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Temayülle atanan gençlik kolları başkanı Özkan Şentürk’ün iddialara göre ilçede yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle görevi ihmal etmesi gerekçesi sonucunda görevden alınmasının ardından, koltuğa Alpay Buzgan atandı. Çiçeği burnunda Başkan Buzgan, yönetimde ufak revizyonlar olacağını, bunları da Cuma günü yapılacak olan toplantıda açıklayacağını belirtti.

 

KENDİ ÖZEL SEBEPLERİNDEN DOLAYI BIRAKTI

Özkan Şentürk’ün ilçede yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle görevi ihmal etmesi gerekçesi ile görevden alındığı iddialarına Alpay Buzgan cephesinden de yanıt geldi. Buzgan, Şentürk’ün yaş haddinden dolayı görevi bıraktığını. Başka bir sebebi olmadığını belirtti. Buzgan, “Ben bundan önceki İlçe Başkanıyla beraber çalıştım zaten onun döneminde ben teşkilattan sorumlu ilçe başkan yardımcısıydım kendisi tamamen yaş büyüklüğünden dolayı ve kendi özel sebeplerinden dolayı bırakmak zorunda kaldı. Kendisi Karşıyaka Gençlik kollarında çok büyük bir heyecan kattı” diye konuştu. Buzgan, eski başkan Özkan Şentürk ile İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar arasında hiçbir sorun olmadığını, tam aksine birbirlerini çok sevdiklerini, aralarında sorun var yönündeki iddiaların tamamen bilgi kirliliği olduğunu öne sürdü.

 

YÖNETİMDE DEĞİŞİM

Yeni dönemde yönetimde ufak revizyonlar da yapacağını dile getiren çiçeği burnunda Başkan Buzgan, bu değişimleri Cuma günü yapılacak olan toplantıda açıklayacağını söyledi. Buzgan, “Yönetimde ufak bir değişim yapacağız. Sonuçta yeni kan yeni heyecan demektir. O yüzden arkadaşlarımın hepsi çok heyecanlılar onlarla birlikte inşallah güzel çalışmalar yapacağız. Yönetimde de ufak değişmeler olacak gerek yürütmede gerek denetimde onları da bu Cuma günü açıklayacağım Cuma günü toplantı olacak” dedi.

 

GENÇLİK TEŞKİLATINDAN İLİK YARDIMI

Hedefteki projelerden biri Ege Üniversitesi’nin düzenlediği ilik nakli kampanyasına katılım.Bu kampanyaya Tüm Karşıyaka Gençlik Kolları olarak katılacaklarını söyleyen Buzgan, “Ege Üniversitesi’nin düzenlediği İlik nakli kampanyası var bu kampanyaya Karşıyaka Gençlik Kolları olarak katılıp ilik yardımında bulunmak istiyoruz ki insanlarımızda bu ilik yardımlarını da çok detaylı olarak bilmiyorlar aslında bu tamamen ufak bir kan testi gibi bir şey. Bu konu ile ilgili önümüzdeki günlerde kampanyamız olacak ve buna benzer çeşitli projelerimiz var ama biz projelerimiz söyleyip bunları bunları yapacağız deyip de çeşitli sebeplerden dolayı yapamamaktansa, yaptığımız zaman sizlere bilgi vereceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası