Ege Postası
Geri

Çiğli siyaseti karakolluk oldu

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, CHP’li Meclis Üyesi Önder Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu. Gerekçe, “Özdemir’in AK Partili Meclis Üyesi Emine Belge’yle, Adnan Yılmaz’a gönderdiği ‘benimle uğraşmasın, onu çevremle kaldırırım’ mesajı. Yılmaz, ‘ben savcılığa suç duyurusunda bulundum, geri adım atmayacağım’ derken, Özdemir ‘ben cahil adam mıyı? Niye tehdit edeyim’ diye konuştu…
Çiğli siyaseti karakolluk oldu
Haberler / Yerel Politika
15 Aralık 2012 Cumartesi 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’la, CHP’li Meclis Üyesi Önder Özdemir arasındaki gerginlik, Yılmaz’ın Özdemir hakkında karakola yaptığı ‘tehdit’ suçlamasıyla yeni bir boyut kazandı. İkili arasındaki ipler, Önder Özdemir’in, AK Partili Meclis Üyesi Emine Belge kanalıyla Adnan Yılmaz’a gönderdiği mesajla başladı. Yılmaz, mesajda ‘benimle uğraşmasın. Kendi çevremle onu kaldırırım’ sözleriyle tehdit edildiğini öne sürerek, kendisinin belli çevrelere hedef gösterildiğini savundu. Savcılığa konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirten Adnan Yılmaz, şikayetinde can güvenliğinden endişe ettiğini vurguladı. Savcılığın talimatıyla kendisine “herhangi bir olayda derhal ya 155’i ya da kendisine verilen özel numaraları aramasının söylendiğini belirten Adnan Yılmaz, böyle bir durumda derhal güvenlik güçlerinin olay yerine intikal edeceğinin kendisine söylendiğini belirtti. Konu hakkında konuşmak istemediğini belirten Adnan Yılmaz; “ ben tehdit dolu mesajla ilgili suç duyurusunda bulundum. Geri adım atmayacağım. Bedeli neyse ödesin’ diye konuştu.



ÖZDEMİR : BEN CAHİL ADAM MIYI? TEHDİT EDEYİM…

Suçlamaların hedefindeki isim olan Önder Özdemir “Adnan Yılmaz kendisini tehdit ettiğimi öne sürüyor. Kesinlikle tehdit yok. Ben mesajımda “benimle uğraşmasın, ben de onunla uğraşırım dedim. Bunu, o gazete haberleri üzerinden benimle uğraşıyor, ben de gazete haberleri üzerinden onunla uğraşırım anlamında kullandım. Çıkartırım bir gazete Adnan Yılmaz hakkındaki iddiaları yayınlarım” demek istedim diye konuştu. Adnan Yılmaz’a mesajını iletmesini için telefonla aradığı Emine Belge’nin de AK Partili olduğunu hatırlatan Özdemir, “Emine Belge bile karakoldaki ifadesinde ‘öyle dağa kaldırırım türünden tehdit ifadeleri’ olmadığını söylemiş. Kendi partilisi bile Adnan Yılmaz’ın iddialarının arkasında durmamış diye konuştu. Ben cahil adam mıyım, tehdit edeyim diyen Özdemir, vefasız bir siyasetçi değilim, gelecekte Adnan Yılmaz’la oturup konuşur, birlikte siyaset yapmaya devam ederiz diye konuştu.

MESAJI İLETEN  BELGE: TEHDİTVARİ KONUŞMA VAR

Egepostasına konuyla ilgili konuşan Emine Belge ise “ AK Parti İlçe Başkanımız Adnan Yılmaz ve meclis üyeleri CHP’li meclis üyesi Önder Özdemir’in eşinin ortaya attığı iddialar ile ilgili yaptığımız basın toplantısından sonra beni arayarak bana “ abla Adnan Yılmaz’a söyle benimle uğraşmasın yoksa onun kapısına dayanırım” diyerek tehditvari bir konuşma yaptı. Ben de bunun üzerine Başkanımıza konuyu anlattım. İlçe Başkanımız Adnan Yılmaz da karakola giderek Önder Özdemir’in kedisini tehdit ettiğini söylemiş ve bu konuda davacı olmuş. Bunun üzerine karakola davet edildim ve bu konu ile ilgili ifade verdim” dedi.

YILMAZ: BELGE ÖYLE İFADE VERMİŞ ÇÜNKÜ…
Emine Belge’nin karakoldaki ifadesini değerlendiren Adnan Yılmaz, “Belge’nin kendisine, Özdemir’le aranız daha fazla açılmasın, bir şekilde konuşur anlaşırsınız diye düşündüğümden dolayı öyle ifade verdim’ dediğini öne sürdü. Yılmaz, Belge’nin konuyla ilgili kendisine ilettiği mesajın ses kaydının kendisinde ve avukatında olduğunu da belirtti.

TARTIŞMAYI ALEVLENDİREN FACEBOOK MESAJI
Adnan Yılmaz’ın Önder Özdemir hakkındaki suç duyurusunun ardından Özdemir kendi Facebook sayfasında Yılmaz’a tepki göstermiş “Bu arada senin bütün pisliklerini açıklamak için beni zorlama. Hadi şimdi kendi çöplüğüne yürü de ense tıraşını göreyim” sözleriyle Yılmaz’a seslenmişti.
İşte o Facebook mesajında Özdemir’in yazdıkları…
Bu arkadaş AKP Çiğli İlçe Başkanı, Beni karakola can güvenliği yok diye şikayet etmiş. Bence kafayı yemiş, bunun başına siyasetin hırsı geçmiş. Ya arkadaş seni kabul edecek dağmı var kaldıralım. Sonra bu senaryoyu nasıl uydurdun böyle. Vah vah vah sana siyaset yaramamış, bence sen bırak bu siyaseti eski Adnan ol ortalıkta dolaş dur. Daha iyiydin bee. Bu arada senin bütün pisliklerini açıklamak için beni zorlama. Hadi şimdi kendi çöplüğüne yürü de ense tıraşını göreyim.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası