Ege Postası
Geri

CHP Konak'ta Başak'ın 'köçek' çıkışına tepki geldi

CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın adaylık açıklamasında kullandığı sözler pazar günkü kongre öncesi tansiyonu yükseltti. Başak'ın "Bu köçeklerle zeybeklerin mücadelesidir" sözüne tepki geldi. Konak'ta Başak’ın rakibi olacak Murat Erginci'ye destek veren isimler, Başak’ın sözlerini değerlendirdi. Parti Meclisi Eski Üyesi Hüseyin Saygılı, ” Yaralıyıcı ve incitici açıklamalar bizim üslubumuz olamaz”, İlçe Eski Başkanı Aytekin Tunus, “ Talihsiz bir açıklama” Milletvekili Adayı Muhsin Kurt ise, “Birlik beraberlik adına siyaset yapmalıyız. O sözleri kamuoyu değerlendirecektir" dedi. CHP Konak'ta Başak'ın 'köçek' çıkışına
CHP Konak'ta Başak'ın 'köçek' çıkışına tepki geldi
Haberler / Yerel Politika
19 Kasım 2015 Perşembe 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - CHP Konak pazar günü yeni başkan ve yönetimini seçecek. İlçe Başkanı Şakir Başak'a, Konak Belediye Meclis Üyesi Murat Erginci rakip çıktı. Kongreye sayılı gün kala Başak’ın adaylık açıklamasında kullandığı sözler tansiyonu yükseltti. Başak'ın adaylık açıklamasında "Bu köçeklerle zeybeklerin mücadelesidir" sözüne tepki geldi.

"CHP Konak'ta  Başak adaylığını bombalayarak açıkladı" HABER İÇİN TIKLAYINIZ


SAYGILI: YARALAYICI İNCİTİCİ
Konak'ta Erginci'ye destek veren Parti Meclisi Eski Üyesi Hüseyin Saygılı, Başak'ın adaylık açıklamasında "Bu köçeklerle zeybeklerin mücadelesidir" sözüne tepki göstererek, "CHP'nin kültüründe böyle bir söz, söylenemez. Hangi gerekçeyle söyledi bilemiyoruz. Bizim 90 yıllık geleneğimizde bu ifade kabul edilemez. CHP içindeki yarışlar partiyi yücelten, kucaklayan ve yeni bir umudu yaratan tarzda olmalı. Yaralıyıcı ve incitici açıklamalar bizim üslubumuz olamaz. Bu yaklaşımı doğru bulmuyoruz" dedi. 

TALİHSİZ AÇIKLAMALAR
Erginci’ye destek veren isimlerden olan İlçe Eski Başkanı Aytekin Tunus ise, “ CHP kültüründe böyle bir yaklaşım söz konusu değildir talihsiz bir açıklama olarak  görüyorum” dedi.


KURT: KAMUOYU DEĞERLENDİRECEK!
İsmi ilçe başkan adayları arasında geçen ancak Erginci’ye destek verecek partinin milletvekili adayı Muhsin Kurt ise, “Hangi anlamda söyledi bilemiyorum. Görüntü olarak bakıldığında kamuoyu değerlendirecektir. Ayrıştırmaktan çok birleştirme politikası uygulamamız gerek. CHP’de önce Türkiye birlik beraberlik diyoruz. Birlik beraberli adına siyaset yapmalıyız. İlçe başkanının sözlerini kamuoyu delegeler değerlendirecektir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası