Ege Postası
Geri

CHP'de Kılıçdaroğlu ile Balbay buluştu!

CHP'de kurultayda rakip olacak Kemal Kılıçdaroğlu ile Mustafa Balbay başbaşa bir görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu'nun makam odasında gerçekleştirilen görüşmede kurultay sürecinin değerlendirildiği bildirildi. CHP'de sürpriz buluşma!
CHP'de Kılıçdaroğlu ile Balbay buluştu!
Haberler / Politika
17 Kasım 2015 Salı 15:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de kurultay tartışmaları sürerken Genel Başkan adaylığını açıklayan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Meclis'te Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Balbay görüşmede kurultay sürecini ele aldıklarını, kendisinin ''amacımız partiyi güçlendirmek'' mesajını verdiğini söyledi.

"CHP LİDERİNDEN KURULTAY MESAJI: HEM PM HEM DE MYK'DA..." HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!




Balbay,  yaptığı açıklamada şöyle dedi:
''Çok güzel bir görüşme oldu. Kendisi de amacının partiyi güçlendirmek olduğunu söyledi. Ayrıca partinin bir amacının da gelecekteki genel başkan adaylarını çıkarmak olduğunu söyledi''

Balbay, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunarak, "Genel Başkamımız Kılıçdaroğlu ile TBMM'de baş başa görüştük. Başarılı bir kurultay süreci dileğini paylaştık" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası