Ege Postası
Geri

CHP'de adaylığı düşürülen Nezir İYİ Parti'den resmen aday: Kafamızda ajandamız yok

2019 Yerel Seçimlerinde CHP Buca Belediye Başkanı adayı gösterilen daha sonra adaylığı geri çekilen ve bu dönem için CHP'den bir kez daha adaylık başvurusu yapan ancak aday gösterilmeyen Suat Nezir'in CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. Suat Nezir, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Burada yaptığı açıklamada Nezir, "Tek düşüncemiz var, hizmet etmek. Bunun dışında kafamızın arkasında ajandamız yok. Buca halkı hizmete aç bir şekilde bekliyor" dedi.
CHP'de adaylığı düşürülen Nezir İYİ Parti'den resmen aday: Kafamızda ajandamız yok
Haberler / Yerel Politika
8 Şubat 2024 Perşembe 17:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Buca Belediye Başkanı adayı gösterilen daha sonra adaylığı geri çekilen ve bu dönem için CHP'den bir kez daha adaylık başvurusu yapan ancak aday gösterilmeyen Suat Nezir, CHP'den istifa ederek, İYİ Parti'den Buca Belediye Başkan Adayı oldu.

Bugün İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda Suat Nezir için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Tanıtım toplantısına İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale de katıldı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, "Hepimiz için İzmir'imiz için Buca'mız için hayırlı ve uğurlu olsun. Suat Nezir, Buca Belediye Başkan Adayımız" dedi. 

"BUCA HALKI HİZMETE AÇ" 

İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, "Çok zorlu bir süreç yaşadık. Hayatın kendisi zaten zor. Siyasette kendi içerisinde ayrı zorluklar barındırıyor. Biz siyaseti gül bahçesi olarak adlandırmadık. Bu bahçenin bu kadar zor olacağını hiç düşünmedik. Bu zorluklar insanı her geçen güçlendiriyor. Her zorluk insanı olgunlaştırıyor. Bizler hizmet yolunda yapacaklarımızdan geri adım atmadık. Yaşadığımız kente nasıl katkı sağlarız düşüncesiyle bu işe başladık. Ben küçükken hep topluluğa kendimi bir şeyler anlatırken hayal ederdim. Sebebini bilmiyordum ancak bugün görüyorum ki sebebi buymuş. İnsanlara, İzmirlilere ve Bucalılara hizmet etme arzusuyla geldim. Her zaman kendime şiar edindim, pes ettiğin an kaybettin andır. Bizler hiçbir zaman pes etmedik. bu sebeple 'kaybetmek nedir' diye düşünmedik. Ben öncelikle İYİ Parti ailesine, Genel Başkanımız Meral Akşener'e, yönetim kurulu üyelerine, İl Başkanımıza ilçe başkanlarımıza, tüm il ve ilçe yöneti kurullarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere kucak açtılar. Bizleri aralarına kabul ettiler. Konuşacak çok şey var ancak bu zamanlarda kısa konuşmak daha doğru. Tek düşüncemiz var, hizmet etmek. Bunun dışında kafamızın arkasında ajandamız yok. Buca halkı hizmete aç bir şekilde bekliyor. Biz de bu konuyu tüm yetkili organlara STK'lara her gittiğimiz fırsatta bunu ifade ettik. Biz hiçbir şeyden korkmuyoruz. Sadece İzmir'e ve Buca'ya hizmet etmek için yola çıktık. Bu yoldan da geri adım atmayacağız. Yaptığımız bu hamle bunun göstergesidir." dedi. 

"BİR YILDIZ DAHA EKLEDİK" 

Suat Nezir'i Işılay Saygın'a benzeten İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale ise açıklamasında, "Bugün buraya baktığımda birbirinden başarılı ilçe başkanlarını, belediye başkan adaylarını, genç bir yönetim kurulu görüyorum. İyi ki varsınız ve ben bu yolu iyi ki sizlerle yürüyorum. Çok iyi, çalışkan liyakatli bir kadromuz var. Bugün bir transferimiz var. Buca'nın benim için ayrı bir önemi var. Benim annemin kuzeni Işılay Saygın. Suat Nezir’in Buca’da rahmetli Işılay Saygın’ın yerini doldurabilecek aday olduğunu düşünüyorum. Kendisine binlerce kere teşekkür ediyorum. Bugün sizin yanına bir yıldız isim daha ekledik. Bundan sonrası bize kalmış durumda. " dedi. 

3 KADINA ÖZEL TEŞEKKÜR 

Özlale açıklamasının devamında, "3 kadına özel teşekkür ediyorum. Suat Bey'in eşine teşekkür ediyorum. Suat Bey ile tanışmaya gittiğimde geçirdiği zor zamanda Suat Bey'e destek olan bir ailesi olduğunu gördüm. Buca ilçe başkanımız Gamze Hanım'a teşekkür ediyorum.  Kendisi çok büyük bir mesafe kat etmemize yardımcı oldu. Suat Bey'in ismi gündeme gelince çok heyecanlandı. Suat Bey'in arkasındaki en itici güç Buca ilçe örgütümüz olacaktır. Son olarak Ülkü Hanım'a teşekkür ediyorum. Ben akademik hayatta kadın dekanlarla çalıştım, çok büyük katkısını gördüm. Bizler başarılıysak bunu kadınların yanında olarak başarırız. 3 tane kadına da ayrıca teşekkür ederim" dedi. 

Toplantı sonrasında Özlale, Nezir'e rozet taktı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası