Ege Postası
Geri

CHP'den çifte bayramlaşma

CHP İzmir İl Örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları'nı Bornova Belkahve'de bulunan Ata Anı Evi'nde 14.30'da yapacağı törenle gerçekleştirecek. Tüm Örgütün bir araya geleceği törenin hemen ardından da saat 15.00'da Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni yapılacak. Kurban ve Zafer Bayramı törenleri Belkahve'de
CHP'den çifte bayramlaşma
Haberler / Yerel Politika
28 Ağustos 2017 Pazartesi 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından ilçe örgütlerine gönderilen davette, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile 1 Eylül'de başlayacak Kurban Bayramı törenlerinin programı duyuruldu.

Buna göre kutlamalar 30 Ağustos'ta Bornova-Belkahve'deki Ata Anı Evi'nde gerçekleştirilecek. 14.30'da Zafer Bayramı kutlaması yapılacak, 15.00'te de Kurban Bayramı nedeniyle, partililer bayramlaşacak.

CHP'nin davetinde, "Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu ve Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Kahraman Mehmetçiğin, dünya tarihini değiştiren, ülkemize özgürlük ve bağımsızlık getiren, destansı 30 Ağustos Zaferi'ni bu yıl da, bu büyük Zafer'in ruhuna ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçmişine yakışır bir şekilde kutlayacağız. Partimizin bu yılki kutlamalarını, Kurucumuz ve Kurtarıcımız olan Atatürk'ün adını taşıyan Bornova-Belkahve'de bulunan Ata Anı Evi'nde gerçekleştireceğiz. Buna göre 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümü, tüm örgütümüzün katılımıyla 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 14:30'da Bornova Belkahve'de bulunan Bornova Belediyesine ait Ata Anı   Evi'nde kutlanacaktır. Aynı zamanda Kurban Bayramı bayramlaşma töreni de aynı gün 15.00'te yine aynı yerde gerçekleştirilecektir. Kutlamalara katılmak isteyen üyelerimiz için ilçe başkanlıklarımızın araç kaldırmaları, katılım açısından önemlidir" ifadeleri kullanıldı.

CHP ilçe örgütlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için çalışmalara başladıkları ve araç organizasyonlarının duyurulacağı kaydedildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası