Ege Postası
Geri

CHP'li Bakan ile Yerlikaya bir araya geldi

Yarın gerçekleşecek AK Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi öncesi CHP'nin İçişleri Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.
CHP'li Bakan ile Yerlikaya bir araya geldi
Haberler / Politika
10 Haziran 2024 Pazartesi 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, Emniyet ve Jandarma Teşkilatı’nın sorunları, AFAD ve Göç İdaresi Başkanlığı görev alanına giren konuların ele alınacağı belirtilmişti.

MURAT BAKAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Görüşmenin ardından yapan Murat Bakan şöyle konuştu:

"Çözüm önerilerimizi dile getirdi. Sayın Yerlikaya da samimi görüşme için teşekkür ediyorum. Yeni bir dönemdeyiz. Geçmişte yaşananlar yanlıştı. Ülkedeki sorunları herkes kendi siyasi fikirleriyle ele aldı. Birlikte çözebileceğimiz sorunları çözebiliyor olmamız lazım. Önceki bakanın ismini anmak istemiyorum. Biz o dönemde buralarda siyasi parti genel başkanları İçişleri Bakanlığı önünde kavga etmeye geliyordu. Biz buraya basın açıklaması yapmaya geliyorduk. Doğru bir şey değil bu. İki ülke savaşır, savaşan ülkeler bile asgari diplomasiyi sürdürür. Bir ülkenin iktidar ve muhalefeti arasında bir iletişim kanalı olmasından daha doğru bir şey yok. İletişim olur, bu müzakeredir. Yeri geldiğinde en çetin mücadeleyi de verirsiniz” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası