Ege Postası
Geri

İade-i ziyarette Özel'in ne önereceği belli oldu

Yazar İsmail Saymaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'e 'iade-i ziyaretinde CHP lideri Özgür Özel'in buğday ve çay taban fiyatına zam isteyeceğini yazdı.
İade-i ziyarette Özel'in ne önereceği belli oldu
Haberler / Politika
10 Haziran 2024 Pazartesi 13:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 11 Haziran'da CHP Genel Merkezi'nde ağırlayacak.

Özel, Erdoğan ile yapacağı görüşmenin saat 16.00'da olacak. Merak edilen görüşmenin içeriğine dair başlıkları, CHP'ye yakın gazetecilerden Sözcü gazetesi İsmail Saymaz, bugünkü yazısında paylaştı.

Özel, buğday ve çay taban fiyatına zam isteyecek
 
Saymaz, "CHP lideri Özgür Özel, yarın saat 16’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı partisinin genel merkezinde ağırlayacak. Özel, önceki görüşmede ele alınan konulara ek olarak buğdayın tonuna verilen taban fiyatın 15 bin TL’ye, yaş çayın kilosuna verilen taban fiyatın 25 TL’ye yükseltilmesini önerecek. Asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılmasını isteyecek." ifadelerine yer verdi.

İlk görüşme ne zaman olmuştu?

İki lider, 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi’nde 1 saat 35 dakika süren bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu, AK Parti ve CHP genel başkanları arasında 2016'dan bu yana yapılan ilk görüşme olmuştu.

Bu görüşmenin ardından Erdoğan, "ilk fırsatta CHP'ye bir iade-i ziyaret yapacağını" söylemiş ve Türkiye'de siyasetin "yumuşama sürecini" başlatmak istediğini dile getirmişti.

CHP lideri ise o dönem Erdoğan'a yaptığı ziyaretle alakalı, "Biz de Erdoğan'ın değerlendirmelerini dinledik. Türkiye demokrasisi açısından önemli bir kilometre taşı olduğunu düşünüyorum" açıklamasında bulunmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası