Ege Postası
Geri

CHP'li Çelik'ten çağrı: Tüzük için görüş ve fikir beyanlarında bulunabilirsiniz

CHP İzmir İl Başkanlığı, bayramlaşma töreni düzenledi. Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik üyelere seslenerek, "6 Haziran itibariyle MYK’mızın aldığı kongreler kararından aynı zamanda bir tüzük değişikliği de ön gördük. Bunun için bir tüzük komisyonu oluşturuldu. Ama bu komisyon sadece kendi içinde çalışan değil örgütün üyesinden yöneticisine kadar tüm kademelerinde arkadaşların görüş ve fikir beyanlarında bulunabileceği bir sistem istedik. Bunun için de gerekli bir web sitesi oluşturuldu. Sizlerin de bu bilgilendirmelere bilgi ve birikimleriniz doğrultusunda bilgiler paylaşmanızı istiyorum." çağrısında bulundu.
CHP'li Çelik'ten çağrı: Tüzük için görüş ve fikir beyanlarında bulunabilirsiniz
Haberler / Politika
26 Haziran 2023 Pazartesi 23:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, önemli açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Çelik, “CHP Genel Başkan Yardımcı olarak İzmir İl örgütümüzün karşına ilk defa çıkıyoruz. Gençlik kollarından yetişiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, 100 yıllık bir kurum olduğu kadar Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda fırsat eşitliğinin, liyakatin olduğu, en alt üyenin çocuğundan başlayarak her aşamasında görevler alabileceğiniz, o görevleri seçimle başarabileceğiniz bir süreci inşa eden bir partidir. CHP kurtuluşun ve kurtuluşun partisi olarak yeni bir seçim dönemine giriyor. Bu seçim dönemini bizim için yeniden şahlanışın ve kaptanın gemiyi limana ulaştırması içini çaba sarf ettiği bir dönemin başlangıcı olarak kabul etmek gerekiyor. Biz, kongreler ve kurultaylar sürecini bir dayanışma içinde geçireceğiz. Ama aynı zamanda partinin gelişimi ve dönüşümü için de üyemizden yöneticimize kadar herkesin katkı sunacağı bir süreç yaşanacak. 6 Haziran itibariyle MYK’mızın aldığı kongreler kararından aynı zamanda bir tüzük değişikliği de ön gördük. Bunun için bir tüzük komisyonu oluşturuldu. Ama bu komisyon sadece kendi içinde çalışan değil örgütün üyesinden yöneticisine kadar tüm kademelerinde arkadaşların görüş ve fikir beyanlarında bulunabileceği bir sistem istedik. Bunun için de gerekli bir web sitesi oluşturuldu. Sizlerin de bu bilgilendirmelere bilgi ve birikimleriniz doğrultusunda bilgiler paylaşmanızı istiyorum. Bayramlar bizim kırgınlıklarımızın ve küskünlüklerimizin ortadan kaldırıldığı mutlaka adım attığımız el uzattığımız ve onları selamladığımız bir dönem başlangıcı olur. Bizim de bu bayram arifesinde herkesin elini tek tek el sıkarak onlarla iletişim kurarak ve süreçlerimizi onlara izah ederek değerlendirilmesini istediğimiz bir dönem bu. Bu bayram bizim için bir vesile olsun. Sadece komşularımız ile değil, partili dostlarımızla kucaklaşacağımız bir dönem olsun” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası