Ege Postası
Geri

CHP'li Ekrem Oran'ın acı günü

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Çeşme İlçe Başkanı ve Çeşme Güneşi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ekrem Oran'ın 88 yaşında yaşamını yitiren babası Çetin Oran, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. CHP'li Ekrem Oran'ın acı günü
CHP'li Ekrem Oran'ın acı günü
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2016 Pazartesi 20:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Bir süredir tedavi gördüğü Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 88 yaşında yaşamını yitiren Çetin Oran, kalabalık bir cenaze töreninin ardından Çeşme Çakabey Mezarlığı'nda toprağa verildi.



Ilıca Mahallesi'ndeki Zekiye Boyacı Camisi'nde yapılan cenaze törenine, CHP İzmir Milletvekilleri Ali Yiğit ve Özcan Purçu, 24 dönem CHP İstanbul Milletvekili ve Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Hakkı Kocakara, sanayici Kemal Çolakoğlu, duayen gazeteci Uğur Dündar, gazeteci Korcan Karar ve çok sayıda çeşmeli katıldı.



CHP Genel Başkan Yardımcıları Erdal Aksünger ve Tekin Bingöl, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Gaziemir, Konak Belediye Başkanları ve çok sayıda kişi de cenazeye çelenk gönderdi. CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, cenazede annesi Sevin Oran ile birlikte taziyeleri kabul etti. İkindide kılının namazın ardından Oran'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Çeşme Çakabey Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası