Ege Postası
Geri

Delican'dan yeni bina planı!

Konvoy İş Merkezi'ne taşınan AK Parti İl Başkanlığı'nın burada uzun süre kalmayacağı öğrenildi.Yeni bina arayışına giren İl Başkanı Delican'ın iktidar partisine yakışacak, büyük, kullanışlı ve merkezi bir bina satın almak için çalışmalara başladığı belirtildi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı taşındı ama...
Delican'dan yeni bina planı!
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2016 Pazartesi 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanlığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay'a ait Bayraklı'daki İş Merkezi'nden taşınmıştı.
 
İş Merkezi'nin iki katında hizmet veren AK Parti'ye dair tüm yazı, flama, bayrak gibi göstergeler binadan temizlenirken, il başkanlığı Başbakan Binali Yıldırım'ın yerel ve genel seçimde ofis olarak kullandığı Konvoy İş Merkezi'ne taşınmıştı.

AK Parti Başkanı Bülent Delican, taşınma sonrası "İl binamız bundan sonraki hizmetlerine burada devam edecektir" demesine rağmen il başkanlığı yeniden taşınacak gibi duruyor.

Delican'ın Konvoy İş Merkezi'nde uzun süre kalmayı düşünmediği ve yeni bina arayışına girdiği öğrenildi. Delican'ın iktidar partisine yakışacak, büyük, kullanışlı ve merkezi bir bina satın almak için çalışmalara başladığı belirtildi.

Delican'ın yeni il binası için Genel Merkez'den mali destek isteyeceği ifade edildi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası