Ege Postası
Geri

CHP'li Gençlerden Atatürk Çıkartmalı Eylem

Denizli'de yaşanan ve halkın büyük tepkisinin çeken olayın ardından, CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kemal Özdönmez ve yönetimi, yaklaşık 200 araca Atatürk çıkartması dağıtarak eylem yaptılar.
CHP'li Gençlerden Atatürk Çıkartmalı Eylem
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2013 Cuma 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Basmane meydandan geçen araç sürücülerine, çıkartmaları dağıtan gençler adına konuşan Özdönmez, "AKP'nin Ulu Önder Atatürk'ü itibarsızlaştırma politikasının bir sonucu en son olay Denizli'de yaşanmıştır. Milli Bayramlarımızı yasaklayan, 10 Kasım'da anma sirenini çaldırmayan, Atamızın ilke ve devrimlerini teker teker yok etmeye çalışan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Diyarbakır'dan kaldırılan 'Ne Mutlu Türküm Diyene' tabelası, bankalardan kaldırılan T.C. amblemi ve şimdide Atamızın resmini, adını ve imzasını silmeye çalıştıkları araç çıkartmaları. Soruyoruz kendilerine, Atamızın ilke ve devrimlerini yüreklerimizden nasıl sileceksini? CHP gençleri olarak, Atamızın devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Ne koşulda olursak olalım, bundan asla vazgeçmeyeceğiz" dedi. 

Eyleme araç sürücüleri de alkış ve kornalarla destek oldular.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası