Ege Postası
Geri

Toptaş, Bayraklı'nın kitabını yazdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı Mehmet Toptaş. Yaklaşık 5 yıllık çalışmanın ürünü olarak kaleme aldığı "Bayraklı" isimli kitabını tanıttı.
Toptaş, Bayraklı'nın kitabını yazdı
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2013 Cuma 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Toptaş, "bu proje kitabı Bayraklı’yı tıpkı bir Dünya markası yapacak gibi geleceğini aydınlatacak çapta bir proje kitabıdır. Bayraklı’lı, kitapta dürüst, adil, Milliyetçi belediyecililik anlayışının yanı sıra kendisini Bayraklı halkına, hizmete adamış, üretken ve projeleri ile bir belediye başkanı görecek" dedi.

İnsan ve hizmet odaklı

Milliyetçi belediyecilik uygulamalarından kenti marka yapacak projelere, yepyeni bir yönetim anlayışından kentsel dönüşüme kadar birçok çarpıcı görüş ve analize yer verdiği “Bayraklı” Proje kitabını basına açıklayan MHP Bayrakı belediye başkan aday adayı Toptaş, kent yönetiminde insan sevgisini, hizmeti, paylaşmayı yasalar çerçevesinde kurallara bağlayarak ve yeni görev tanımları oluşturarak, hizmet sunabilmenin yöntemlerinin yer aldığını söyledi.

Toptaş, "Bayraklı Proje Kitabı, şeffaf, hesap verebilir, insan ve hizmet odaklı, dayanışmacı belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini ve vergi ödeyen yurttaşların haklarını, belediye yönetiminden beklentilerini, bu beklentilerin karşılanmasında uygulanacak ilkeleri, uyulacak hukuksal ve yönetsel kuralları bir bütünlük içinde anlatan “BAYRAKLI” kitabıdır. Bu kitapta, dürüst, adil, demokrat, özgürlükçü ve katılımcı sosyal belediyeciliğin nasıl olması gerektiğine ilişkin anlayışı ve felsefeyi bulacaksınız. Ayrıca yine belediye yönetiminde karar verme ve uygulama mekanizmanlarının yasal alt yapısı ile kamu kaynaklarının verimli kullanılmasına ilişkin özeni ve ilkeleri göreceksiniz" dedi.

Toptaş, şunları söyledi: " Milliyetçi belediyecilik anlayışının güncel tanımı “Bayraklı Proje Kitabı” ile Belediyecilik olacak. Bunun uygulama alanını şekillendiren temel ilke de 'Kentsel Dönüşüm'dür. ‘Bayraklı Proje Kitabı’ anlayışı çerçevesinde hizmet yürütülürken bütçeye kaynak aktarılacak, ihtiyaç sahipleri için bir kütük hazırlanacak, bu kütük her yıl yenilenecek, 'Yardımlaşma Kartı' düzenlenecek ve bu kart yardıma muhtaç evli çiftlerden kadına verilecektir. Kartla anlaşmalı alışveriş merkezlerinden alkollü içkiler hariç temel ihtiyaç maddeleri alınabilecektir. Ayrıca düzenlenecek 'Eğitim Kartı' ile öğrencilere burs verilecek. Bu kitabı hazırlarken 5 yıl boyunca, Bayraklı’yı enine boyuna ölçtük biçtik. Bayraklı’yı bir dünya markası yapacak olan bu “Bayraklı Proje” Kitabımızda yer almaktadır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası