Ege Postası
Geri

Al: Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu'na destek sinyali verdi

İzmir’in en büyük sivil toplum örgütleri arasında yer alan Anadolu Birliği Derneği yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla “çözüm süreci” ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüştü.
Al: Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu'na destek sinyali verdi
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2013 Cuma 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Merkezi İzmir'de bulunan Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al, çözüm sürecine destek için gittikleri Ankara'da görüştükleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, önemli mesajlar verdiğini söyledi. Yeni Asır'a konuşan Al, Kılıçdaroğlu'nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda Aziz Kocaoğlu'nu desteklediği yönünde sinyaller verdiğini söyledi.
Yaklaşık 1 milyon kişinin üzerinde Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşın bulunduğu İzmir'in çözüm sürecinde önemli rol oynadığını belirten Koçali Al, destek için Ankara'da gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret ettiklerini ifade etti.

Çalışmalarını beğeniyor
Al, Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusunda ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sıcak baktığı yönünde sinyal verdiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu'nun, Kocaoğlu'nu başarılı bulduğunu özellikle İzmir'de yaklaşık 1 milyon nüfusu bulunan Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşlara yaklaşımını ve bu konuda yaptığı destekleyici çalışmaları beğendiğini ifade ettiğini belirten Koçali Al, "Sayın Genel Başkan, yaptığımız görüşmede Aziz Kocaoğlu'nun projelerini tek tek anlatarak kendisini başarılı bulduğunu söyledi. Kocaoğlu'nun ayrıca Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşlara olan yaklaşım ve tutumunu da beğendiğini söyledi" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası