Ege Postası
Geri

CHP'li Kılıç'tan iddialı yerel seçim açıklaması: Birçok yeri kazanacağız!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabından iddialı yerel seçim açıklamasında bulundu. CHP’li Kılıç,"İstanbul ve Ankara’da meclis çoğunluğunu da sağlayacağız. 2019’da kazanamadığımız, Bursa, Balıkesir ve Denizli gibi yerleri de, Anadolu’da bir çok il ve ilçeyi de kazanacağız. Bu süreçten güçlenerek çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
CHP'li Kılıç'tan iddialı yerel seçim açıklaması: Birçok yeri kazanacağız!
Haberler / Yerel Politika
12 Haziran 2023 Pazartesi 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı.

CHP’li Kılıç, Cumhurbaşkanlığı seçimini az bir farkla kaybettiklerini belirttiği paylaşımında yerel seçim için iddialı bir çıkışa imza attı.

Bu kapsamda Kılıç, 2019 yerel seçimlerinde kazandıkları başarıyı referans göstererek, 2024 yerel seçimlerinde İstanbul ve  Ankara’nın yanı sıra 2019’da kaybettikleri Bursa, Balıkesir ve Denizli gibi yerleri de alarak Anadolu’da birçok il ve ilçede seçimleri kazanacaklarını ifade etti.

CHP’li Kılıç, yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi: 

"CHP Beş yıldır gece gündüz çabaladığımız, uğruna binlerce kilometre yapıp geniş halk kitlelerine ulaştığımız bir seçim dönemi geçirdik. Sonucunda seçmenin yüzde 47,82’sinin oyunu alarak, az bir farkla bu seçimi kaybettik. Bu ülkede birbirinden farklı düşünen 6 parti bir araya gelerek kazanamasa da kitleleri sürükledi. Sahada birlikte çalıştı. Aslında istenince ayrıştırmadan, ötekileştirmeden de bu memleket için bir şeyler yapılabildiğini gördük. Şimdi önümüzdeki yerel seçime bir yıldan daha az bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, 100 yıllık bir parti ve refleksleri kuvvetlidir. Baraj altında kaldığında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmuş biri olarak, bu refleksin gücüne şahit olduğumu belirtmek isterim. Geçmişten bu yana yaşadığımız zor günleri birlik, beraberlik ve akılla aşmayı bilen bir örgütüz. Seçim sonrası parti içinde yaşanan tartışmalar ve önümüze çıkan tabloyu partinin iç dinamikleri ve örgütün deneyimiyle kısa sürede çözerek yerel seçimlere daha güçlü gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 2019’da yakaladığımız başarıyı önümüzdeki yerel seçimde üzerine koyarak devam ettireceğiz. İstanbul ve Ankara’da meclis çoğunluğunu da sağlayacağız. 2019’da kazanamadığımız, Bursa, Balıkesir ve Denizli gibi yerleri de, Anadolu’da bir çok il ve ilçeyi de kazanacağız. Bu süreçten güçlenerek çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

İşte Kılıç’ın o paylaşımı:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası